Inici Campus Roger Grimau 2018

Comencem una nova edició del Campus Roger Grimau amb la mateixa il.lusió que el primer any!

La ubicació és novament Sant Guim de Freixenet, un poble acollidor on sempre ens han rebut de fàbula.

Dit això comencem amb els nostres súper reportatges perque les famílies no us perdeu res del que viuran els vostres fills durant aquests 7 dies de convivències més enllà del bàsquet.

Us presentem al nou staff d'aquest any!!! trobant a faltar a alguns companys que feia anys que ens acompanyaven, però que per motius professionals aquest any no podien estar i amb noves incorporacions que ens fan especial il.lusió

Iniciem la part pràctica amb jocs de coneixença per trencar el gel i començar a ficar noms a les cares! i ta ta ta xan!!!! comença una de les parts que més us agraden...la intimitat de les habitacions al cole. Mireu mireu que això és el primer dia, quan sembla que tot encara està endreçat dintre de les maletes...llits encara a mig fer, tot recollit i roba neta i plegada...

En unes...24h...en parlem de com segueix aquest ordre, que els tenim mooooolt en ensenyats a tots els nostres jugadors, són polits, endreçats, es canvies de muda cada dia després de la dutxa, l'ideal de fills i filles. (ah!! i feliços com un gíngol!!)


Nois i noies tots ubicats al vostre llit?? doncs som.hi el primer grup cap al menjador a parar taula!!

què tenim per sopar, què tenim per sopar, què tenim per sopar? què passa que amb els nervis no havien dinat?

Doncs avui tenim; Amanida, pizza i iogurt natural del El Pastoret (que sempre confia en el Campus aportant productes de primera qualitat pels nostres jugadors)

I després de sopar....i abans d'anar a dormir: Jocs al Pabelló per seguir amb la integració del primer dia.
NOTA: Sentim la qualitat de les fotos...intentarem millorar.la en els propers dies...


Seguim i anem pel 1er dia a tope d'energia TEAM!!!!