6è Dia de Campus RG 2018

Ara sí que casi tenim aquí el final del Campus Roger Grimau 2018

Anem a fer el resum del dia i aprofitem per recordar.vos que demà tenim una cita a les 10.30h al polisportiu de Sant Guim de Freixenet per gaudir tots plegats de la cloenda d'aquesta nova edició del Campus
Gran aquest Team


A les pistes exteriors de la piscina tenim als jugadors grans fent partits i animant-se
Aquest any us presentem al súper staff de coaches: Pere, Maria, Bikram i Samuel...i en remull tenim al Pol, l'Alba, al Pau i al Roger


Com creixen els nostres Teens!!!! hormones a tope!!!
I després de la piscina i de remullar-nos tenim per dinar: Amanida i un bon plat de macarrons amb tomàquet, carn picada i formatge ratllat. Per postres: nectarina!!!
I aprofitant que és cap de setmana i tenim a la Leti aquí en horari d'externs anem a ensenyar i practicar una miqueta més el ball. Famílies enrecordeu.vos que demà ens agradaria que vinguessin "customitzats": amb alguna cosa platejada o daurada: perruques, sprays, collarets, gorres, samarreta....el que tingueu!!I per berenar com sempre confiem amb els iogurts del Pastoret, unes galetes i un suc!!
Aquí tenim a la Maite i a la Leti amb la vaca de El PASTORET!!! 

ENS REMULLEM!!!!


Què ha passat aquí???? que per fin ens han arribat les equipacions!!! entregades i tot a punt per demà!Grimvalor d'avui: les EMOCIONS, hem de saber expressar-nos i saber estar en les emocions que diferents situacions ens provoquen, els més menuts perque moltes vegades els hi costa expressar.se i els més grans perque les hormones i els canvis els fan estar a vegades alterats. Sembla que això ho hem entès perfectament.