5è Dia de Campus RG 2018


Bon dia famílies!!! Abans de començar amb el reportatge fotogràfic us recordem per aquesta via el mateix que us vam enviar ahir per mail:

HORARI DE CLOENDA DEL CAMPUS ROGER GRIMAU 2018

Diumenge 8 juliol a les 10.30h

al POLISPORTIU DE SANT GUIM DE FREIXENET

Després del matí d'exhibicions i mostra del treballat aquesta setmana ja podreu anar totes les famílies a dinar amb els vostres fills. Calculem que sobre les 13.00 haurem finalitzat, i ja tindran les maletes preparades al pabelló.

Dit això comencem amb les fotos perque veieu com els tenim de cuidadets:

Grandíssims Pol i Maria i la connexió amb els jugadors
Ja veieu com som de complerts els esmorzars: LLET NOSTRA, cacao, cereals, pa, sucs, galetes...mmmm tot per agafar forces pel primer entrenament del dia, que no parem en tot el dia de fer activitats. 
Esmorzar time!!!!
Els hi costa bastant posar davant la càmara, però sembla que en Ferran ho ha aconseguit!!


English Class

Ens dividim en grups amb els coaches que parlen anglès i per grups em d'anar dient les coses que ens demanen, contruir frases en anglès i comunicar-nos entre nosaltres en anglès.
Treball del GRIMVALOR d'avui: PERSEVERANCIA, el Roger i el Pau sempre ens posen exemples de la seva vida esportiva perque ho poguem entendre millor.

Ahir el Roger explicava la importància de persistir quan les coses no surten bé per aconseguir els objectius desitjats.
Quan hi ha lesions, quan hi ha gent que et diu que no podràs fer o aconseguir algo. Quan et diuen que no pots seguir en aquell equip, quan no et volen per una selecció, quan sembla que tot va malament, en aquell moment s'ha de fer;  CREURE I PERSISTIR

(Ho podeu trobar escrit per ell mateix al seu instagram @joelivega )


Veieu el noi del fons amb samarreta negra i la mà aixecada?? és el Mario Martín, un noi que ve amb nosaltres desde l'inici i és tot un exemple a seguir per tots: personifica com ningú els GRIMVALORS, tal com en el seu dia va fer la Maria, que actualment és part de l'staff i n'estem mooooolt contens i agraïts

Per què aixequen la mà?? perque sembla que després del campus volen hivernar....només fan que repetir i repetir menjar, tenim a la cuinera relament sorpresa!!!!  Algún vol repetir truita francesa???Una coseta més...que crec que els altres dies potser havia quedat una miqueta passada per alt, aprofitem la piscina a tope i les seves instal.lacions: beach volley, ping pong, piscina gran, piscina petita i.....si portem uns calerons...viatget al bar a comprar una poma (¿cuela o no?)


Doncs nois tots preparats que avui divendres tenim a la piscina: CINEMA A LA FRESCA, on projectaran a partir de les 22.00h la pel.lícula COCO. Aquest any ens estem portant tan i tan bé que anem tots junts cap a dalt, o ens dividim en grups de cine de petits i de grans, sino que som una pinya i anem ja com els grans junts a veure el film en horari nocturn. Que passeu bon dia pares i mares!!!