2on dia de Campus RG 2018Ahir vam estar d'Aniversari!!! Els 11 anys de la Claudia Carayol!!!! Felicitats princesa!!


I ara sí comencem amb un dia ple d'aventures!! Grans cap a la piscina a entrenar a les pistes exteriors, però abans....fem una parada que passa un tren per Sant Guim de Freixenet!!Com sempre agraïr els producte de El Pastoret, que no ens falti qualitat als nostres postres i berenar!


English activity with Bikram, Maria and SamuelDo you understand me??? LOL

Part més calmada del dia: Treballa del GRIMVALOR d'avui: La confiança

Efectivament ahir quatre dels nostres jugadors van fer servir el mòbil fora de les hores establertes, per tant va quedar en mans del staff. Després de 24h els hi tornem a donar un vot de confiança perque entenguin aquest valor tan important en la convivència i treball d'equip. 


I ja tenim aquí el clàssic de cada any: la part de ball, és un moment de concentració, coordinació, diversió i "style", amb la Leti (servidora) que ens ha sorprès amb passos nous que ens surten de rechupete!!! (tranquils nois tot esforç té la seva recompensa!!)

Una bona dutxeta i la pregunta del moment: què tenim per sopar? què tenim per sopar? què tenim per sopar? i després de 40 vegades....voilà!!! verdureta i hamburguesa amb salsa de tomàquet i iogurt natural.rico rico...
I arriba el moment final del dia...la nit i l'activitat nocturna una súper Gincana per seguir treballant la confiança i el treball en equip.


Efectivament es veu poc....és de nit....
Això de la roba d'entretemps tot un encert...que per la nit...fa fresquete

Good job TEAM!!!!!


Apa papis i mamis a descansar vosaltres que estem a la glòria!!!