Presentació Campus Roger Grimau 2017


Benvinguts a una nova edición del Campus Roger Grimau 2017!!

Ens espera una semana de convivencia, ball, piscina, paddle, jocs, excursions, confidències i molt bàsquet. Hem arrancat aquesta tarda amb un súper equip de coaches: ja saber que volem cada any superar-nos i això fa que els postres jugadors vulguin repetir, quina millor opinió que la seva???


Team Campus Roger Grimau 2017

De dreta a esquerra: Pau, Ana, Alba, Liam, Pere i Rick

"Papi"-Carlos, Pol, Sergi, Adrià, Martí, Killi i Ellie


En Pau ens ha explicat els 4 pilars sobre els que es desenvolupa el Campus RG44

En Roger Grimau donant les explicaciones pertinents i hora de Fer grupo per iniciar la primera pràctica amb pilota
Equipacions entregades!! ja tindrem cura que les mantinguin netes per la cloenda de diumenge...però no podem prometre "Blancura absoluta".

I un cop hem trencat el gel, hem anat a l'escola a desfer maletes i ubicar-nos per grups a les nostres habitacions. I con que estem creixent.....hora de sopar que el bàsquet i l'emoció fa gana...

Amanida de patata de primer platRut perdona és que no controlo photoshop per tallar la foto com m'has demanat...però els teus pares ens ho agrairan, demà més val?

Coaches: Hi!!!

I de 2on lluç amb salseta de tomàquet...rico rico..
 I què tenim per donar la benvinguda a aquesta nova edició: El 1r equip de neteja de menjador!!Nois d'això en diem: Llegar y besar el santo. 🤣


Un cop tenim la panxa plena, a fer jocs de coneixença, que al cap i a la fi hem de compartir moltes hores junts aquests dies i és fonamental trobar tots els punts en comú per saber buscar-li les pessigolles a l'altre.

Demà més i milor!!!