5è Dia del Campus Roger Grimau 2017Matí de descanso d'entrenament que avui fa una xafogor....o sigui que aprofitem el matí per treballar la creativitat amb els nostres ja "típics" TIPS DE PATATA.

Treball en equip i creativitat:


Guaita com agarra forma la cosa... maco Eh?Oh mega pavillion.....Who's the boss Mario?

Després del matí creatiu, a refrescar-nos a la piscina, menú súper healthy: Crema de verdures I pollastre i temps d'esbarjo!!


Efectivament EQUIP DE NETEJA d'avui!! sí sí com veieu el Rick és l'únie home que ha entès que havien de netejar tots, els altres....no sé..potser no ens han sentit. 

Reunió amb el Francesc, alcalde Sant Guim, al que sempre estem molt agraïts pel tracte que ens dona i com ens facilita la feina any rera any
Potser no seria la posició més còmode per jugar a escacs però és la que ells han escollit, jaja


Vinga ara sí, que sabem que valeu saber el resultat del matí de TIPS, aquí tenim les nostres obres mestres en exposició.
Amb la seva mosca i tot....I aquesta no es de veritat!!!

Ja anem a un model en 3D

I a treballar el GRIMVALOR d'avui: la SUPERACIÓ, conformar-se amb el que tens mirant sempre el got mig ple, i no focalitzar-te en el que no tens. Hem comunicat el Grimvalor amb un vídeo espectacular.

I per berenar: Coca de Can Gomà, xocolata i sucs per tots!!
Per la tarda hem estat molt molt molt concentrats preparant la cloenda de diumenge: la part amb pilota i la part de ball, d'aquesta última no tenim fotos...perque clar...si ballo (sóc la Leti) no puc fer fotos a la vegada, obvi.


Sembla que estiguin descansant però no!! estan botant la pilota asseguts!Aquesta foto no fa justícia a la realitat, us podem prometre que el Pere estava literalment amb els ulls tancats, però no l'hem pout enganxar a temps de la mini-becaineta


Un cop explicat tot això, dutxa, sopar (arròs 3 delícies i hamburguesa amb patates) i marxem volant que session de cine a la fresca amb el grans, a la piscina i amb els petits muntem cine al pavelló. 

Que descanseu!!