4rt Dia de Campus Roger Grimau 2017

Famílies avui matí sense despertador, pero podeu pensar, que quan un obre l'ull..això és effecten dominó i ens comencem a despertar tots. 

Hem esmorzat tots plegats: Germanor time:
Sabeu què van celebrar al matí a la piscina??? 

El dia DISFRUTA LA FRUITA, on la Unió de Pagesos i Diputació van cedir a tots els Casals, entre ells el Campus Roger Grimau, una degustació per refrescar-nos de forma saludable.Mira a conjunt amb els nostres banyadors!

I també vam tenir un moment per atendre a la Segarra Tv. Roger, camera, action!!!


Després del matí sense entrenament, perque no oblidem que el descans forma part també d'un bon entrenament. A dinar: Macarrons I truita.

Les estones d'esbarjo després de dinar ens encanten amb aquestes noves intal.lacions que estrenem aquest any: Street Ball, Cruyff Court, xerrada amb les English coaches, Sala de jocs...
I com no: a tenis tabla: Xin Xuan VS Adrià Marcet!!
I anem al GRIMVALOR del dijous: EMPATIA. Aquesta capacitat meravellosa de percebre el que un altre pot sentir i ser capaç de posar-te a la realitat i sentiments d'una altra persona.

Entrenament de la tarda al pavelló i a berenar. No teniu la sensació que estem sempre menjant??? o teniu als vostres fills molt ben educats (t'ho has de mentor tot fill) o al Campus hi ha una mena de febre "devoradora", arrasen amb tot!!! Jana la Cullera no es menja, recorda que és plàstic, i pots tenir una digestió difícil. 

La Ingrid no deixa que li fem foto de cara mai!!! ha de ser com un flash...en moviment i tal com ho veieu.

Veieu? L'Adrià empatitza amb el comportament del jugadors....o millor diria: es mimetitza amb els jugadors, jajaCom veiei el dia d'avui ha estat relaxadet, per tant...per rematar: 

3 x 3 NOCTURN!!!