1er Dia de Campus Roger Grimau 2017

Ay que ja estem esperant dels fotos dels nostes fills...i no arriben...que estaran bé? que estaran menjant bé? que hauran dormit prou? (bueno això últim..obvi que el primer dia no, però tranquils que amb el cansanci al final "amansaremos a las fieras")


Comencem el dia amb un bon esmorzar: cacao, llet, sucs, cereals, pa de motlle amb crema de cacao..I preparats per entrenar, entrenament del matí per grups entre el pavelló i la piscina, perque ja som tots molt grans, casi que hem crescut amb el campus..i cada cop necessitem més espai.i aquest any estrenem activitat !!!! Paddle!!!
And after a good practise....Pool Time!!!!! SPLASH!!!
Un bon àpat: paella d'arròs i salsitxes i meló i a aprofitar el temps d'esbarjo post-dinarI arriba el moment de treballar el 1er GRIMVALOR del Campus Roger Grimau 2017: 
El treball en Equip

I directes a l'entrenament de la tarda
Berenar; galetes amb xocolata que hem de carregar piles per començar el Ball d'aquesta nova edició. Aprofitem per recordar-vos que us vam demanar material per poder customitzar als nostres jugadors en plan: HIP HOP, si algun s'ha oblidat, no patiu!! que els pares venen diumenge i per tant...ja s'encarregaran d'anar al bazar més aprop de casa i portar cosetes "molones" per poder-nos ficar millor en el paper: perruques, gorres (snapback), camises hawaianes, cadenes d'or, anells d'or, laca per crepar el cabell, en fi també ho deixem a la vostra elecció. 


English class!!


Perdoneu la calitat d'algunes fotos...avui hem fet servir dispositius diferents i es nota. Seguim amb el sopar i us recordem que l'hora de trucada ideal és de 20.30-21.00h, que és l'estona que els deixem el mòbil. Realment la resta d'hores aconsellem que no ho facin, tenint un campus amb tants amics i activitats com aquest, és una pena no aprofitar aquest detox digital.

Anem a sopar i a fer l'activitat nocturna!!!


Que sopeu a gust famílies!!!