El Pastoret amb el Campus Roger Grimau 2016

   Un any més l'empresa de iogurts artesans El pastoret col.labora amb el Campus Roger Grimau amb el millor que sap fer: els seus productes artesans per completar la dieta equilibrada que portaran els nostres jugadors el dies de campus. És de vital importància la nutrició en els nostres esportistes i especialment en nens, encara en edat de creixement. Per tant, agraïm la confiança que el Pastoret de la Segarra ha posat en el nostre projecte.        Des del Campus Roger Grimau us volem donar un cop més les gràcies per seguir donant suport als nostres jugadors amb els vostres productes i que poguem gaudir de berenars i postres de primera qualitat que ens omplen d'energia pels nostres entrenaments i jocs. 
    
Welcome back again our coaches: Ellie and Rick

Aquest any com sabeu els que heu assistit altres anys... ens agrada sempre afegir un plus al nostre campus i a part de disfrutar de bon bàsket i de convivència tot plegats, adentrar-nos de forma lúdica en el món dels idiomes i sobretot en el ja casi obligatori aprenentatge de l'anglès com a llengua vehicular dintre de la nostra estructura educativa i social. 

Per tant aquest any volem tornar a donar al benvinguda als nostres entrenadors anglesos: Rick i Ellie, que ja coneixem de l'any passat, un plaer tornar a tenir-vos entre nosaltres. Ja sabeu nois...ja podem començar a practicar alguna cosa més que el "tortilla a la patata o Rick banana", perque el Rick sempre ens promet que es posa cd's per aprendre algo del nostre idioma...però després sembla que els cd's deuen estar a volum molt baix, perque som nosaltres que li acabem dient tot en anglès. Cosa que per altre part ens diverteix molt. 

O sigui que tornarem a gaudir dels seus entrenaments, tallers en anglès i...ganyotes vàries. 

Welcome back again Ellie and Rick