Presentació Campus Roger Grimau 2016

Bona nit famílies i benvinguts al Campus Roger Grimau 2016!!!


aquesta tarda ha estat un plaer compartir amb vosaltres la presentació d'aquesta 4ªedició del Campus Roger Grimau 2016, celebrada a Sant Guim de Freixenet. Sempre és un plaer estar a una localitat que ens acull com a casa nostra. 

Avui el Roger ens ha presentat aquesta nova edició amb la mateixa il.lusió que el primer dia. Aquest any, com us hem comentat, contem amb 3 coaches anglesos, a més dels de la casa, per tant podeu estar ben tranquils, que els vostres fills no només estaran atesos genialment, sino que tornaran amb un nivell envejable d'anglès, i sobretot de valors: Els #Grimvalors que tant ens agrada treballar.  
Heu omplert les grades, i així fa goig veure el pavelló de Sant Guim

El Roger ja ha anat conformant els grups per edats i cadascú s'ha anat seient amb el seu entrenador
Hem fet l'entrega d'equipacions i després de presentar a tot l'equip, ja us hem comentat, que estarem disponibles, però que anem a intentar que la comunicació sigui per mail per agilitzar més les coses. Si hi ha qualsevol petita cosa, nosaltres mateixos us trucarem, no patiu, som pares i entenem perfectament aquesta setmana, sobretot els 2-3 primers dies.


Un cop heu deixat als vostres fills al pati del cole ja hem pujat les maletes i apa nois hora de fer llits, desfer maletes i organitzar les habitacions per grups.

Aquí tenim al veterans del Campus, ja organitzant les seves partides a ping pong

Les nostres reines del Campus, un grup maco maco

Un cop tothom s'ha ubicat al seu llit i ha estirat els seus llençols (uns millors que altres...) arriba el moment de sopar que hi ha gana.De 1er fideuà....

i de segon.....Salsitxes amb tomàquet
I finalitzar el sopar, hora de fer el joc nocturn de coneixença. Pels pares que patien perque els seus fills potser s'anyoren una mica el primer dia. Ens sap greu comunicar-vos, que "de eso nada", aquí estan tots la mar de feliços. De fet quan la Leti ha dit a la de 3 aixequem els braços...no ha donat temps que ha dit: 1,....i ja tots amb els braços amunt.
Buenos papis i avis, sabem que és el primer dia i els nostres nens i joves estan plens d'energia, però amb això anem a fer dents, pipi i a dormir, que demà sí que comença tota la planificació de la setmana.

Per cert, descanseu tranquils, medicacions, gotes d'ulls i xarops controlats.

Bona nit