Cloenda Campus Roger Grimau 2016

Bueno estimats jugadors i jugadores i famílies,

el campus ha arribat a la fi aquesta temporada. Estem molt agraïts de la rebuda que vam tenir tan aviat com vam obrir les inscripcions, això encara ens va donar més empenta, si cal, per preparar totes les activitats amb responsabilitat, i pensar en una setmana plena de molt més que bàsket. 

Com heu pogut comprovar i bé ha explicat el Roger i el Pau, és fonamental per tot l'equip del Campus Roger Grimau, que a més de basket i entrenaments de qualitat, treballem els valors, que nosaltes hem batejat com: GRIMVALORS, i totes les activitats preparades anaven dirigides a assimilar cadascun dels valors escollits aquest any: Treball en equip, emocions, respecte, assertivitat, confiança i empatia. 


Avui ens hem trobat a les 10 al polisportiu de Sant Guim de Freixenet, i us farem un resum en imatges, de tot el què hem pogut disfrutar en les més de 3h que ha durat la trobada.Ja us hem explicat el que és el clàssic del campus, entre d'altes clar, els Tips de Fècula de patata, una activitat manual fantàstica per desenvolupar la imaginació i sobretot fomentar el treball en equip. Els guanyadors han sigut els grup: DIVERGENTS, enhorabona!!Aquí tenim l'equip guanyador, resumeix molt bé alguns valors, com el treball en equip o la integració el respecte per diferents que siguem. 

Després de fer la competició 3x3, hem passat a fer la coreografia de domini de pilota amb el Roger i el Pau. 

Ha quedat molt i molt maco, i tots tan uniformats, la veritat és que feia goig el pavelló, un cop més aprofitem per donar-vos les gràcies per la confiança que ens feu. 


I ha arribat el moment dels agraïments, amb la presència de l'alcalde Sant Guim, Francesc Lluc i el regidor de festes i esports.
El Roger ha fet menció especial: al tracte que té l'Ajuntament cap al campus, facilitant en tot moment les necessitats que es requereixen, el compromís de marques de calitat com LLET NOSTRA, SUCS VIDA (SCHWEPPES) I EL PASTORET vers el nostre campus, el treball de tot l'equip d'entrenadors, tan els de casa com els anglesos, el paper de la Leti (servidora i la seva dona) per la seva feina de comunicació vers els pares via mails, procès d'inscripcions i blog i al Pau del Tío, íntim amic seu i realment un tàndem increïble treballant junts.
Per suposat gràcies a les famílies i sobretot als jugadors, que són els que fan possible que aquestes experiències es puguin celebrar i viure tan intensament.

Hem fet l'entrega de diplomes per grups amb menció especial de:

- Guillem Estrada: per ser un model de Grimvalors i en reconeixement de la seva trajectòria al campus

- Mario Martín: com a model de Grimvalors

Tot el grup de grans ha sigut de 10, responsables, divertits, obedients, actius, col.laboradors, teniu unes joies a casa.


 Després de les fotos de grups i la general, arriba el moment "álgido" y movido de la mañana: El Ball Campus RG44.  Falten les fotos del ball, dirigit per la Leti (perque les fotos les faig jo normalment, i se m´ha passat amb els nervis passar la càmara a algú....), però protagonitzat per tots els nostres jugadors, staff i sobretot amb la sorpresa final de tots els pares que han acompanyat a la pista als seus fills. Moltíssimes gràcies per la vostra pro-activitat. Gràcies, gràcies, gràcies.

I hem tancat amb l'actuació estelar que va guanyar el concurs de dissabte nit de ball inventat per ells per grups. Una interpretació molt divertida que ens va fer gaudir als presents al campus i que per tant era just que els familiars també la poguessin disfrutar. Heu estat genials tots als vostres balls, gràcies també per deixar.nos proposar tantes activitats diferents i estar sempre en disposició d'aprendre i col.laborar al màxim en cadascuna d'elles. 

I finalment, un cop sols al pavelló: Foto d'aquest gran equip amb el què hem tingut el plaer de comptar, molt ben liderat pel Roger, amb la part d'execució del Pablo i les propostes de cadascun dels integrats: un veritable model del treball en equip. 

Staff complert del Campus Roger Grimau 2016. (val a dir que no estan a la foto la Maite, dona del Pau, que ens ajuda durant l'any en la preparació) i el Carlos Pardillos "Papi" que va estar muntant lliteres però que no ha pogut estar a la cloenda per temes personals, a tots us envia una forta abraçada


Great Pic Team!! Thanks

Que gaudiu d'un gran estiu i que disfruteu al màxim dels vostres fills, i fills vosaltes dels pares, perque....ara ja saben tot el que sou capaços de fer: netejar, escombrar, ballar, jugar a escacs, interpretar, parlar anglès, fer tips, treballar en equip, plegar la roba, jugar a bàsquet......un sinfín de cualidades (a nuestros chicos los casamos seguro!! com deien les nostres iaies)

Una forta abraçada a tots, de part de tot l'equip del Campus Roger Grimau 2016

Bon estiu