4rt dia Campus Roger Grimau 2016

Hola Hola Hola,

com esteu família??? que anyoreu als vostres fills??? doncs....ells també molt molt molt, com podeu comprovar a les fotos. Estan ja en el moment subidón de campus: Equador del Campus Roger Grimau 2016.

Primer us farem cinc cèntims de l'aventura d'ahir: Vam dividir als nostres jugadors en 2 grups, els més grans van anar d'excursió pel Camí de Sendomí amb els Sikarra i el segon grup es va quedar al cole fent sessió nocturna de cine: Zootrópolis.


Noi, tú veus algo???? 
I clar després de la pallissa d'ahir....doncs com ens deien a nosaltres: por la noche leones y por la mañana.....
I ja tenim aquí a la taula dels "jefes" amb el Pau del Tío, esmorzar preparat per començar el dia.
Avui al matí hem fe descans d'entrenaments, perque el cos demana una mica de relax, i hem aprofitat per fer el que comença a ser uns dels clàssics del campus: els TIPS de patata!!!!
On els grups han de mostrar la seva creativitat i treball d'equip i col.laboració per crear una autèntica obra d'art. La temàtica ha de tenir relació amb el campus.
Ara mateix les obres d'art estan exposades, i el jurat deliverarà en les properes hores.I després d'aquesta activitat tan manual i creativa, esbarjo a la piscina!!! som.hi!!!
Les nostres sirenes olímpiques....

Manel assegurat bé les ulleres eh?

Guaita el Jordi què content a la piscina!!!

Esos cuerpos serranos...


Entrevista del Roger Grimau amb el Sr. Josep Mª Poblet per la Veu de la Segarra

Nois, noies, quan arribeu a casa ja sabeu, a ajudar a la mama i al papa, que ho sabeu fer de fàbula això de netejar el menjador

I després de dinar: 

Hora lliure de Torneig d'Escacs, Ping pong i UNO. I altres que prefereixen descansar. 

Nappy time els més menuts

I com a GRIMVALOR d'avui: CONSTÀNCIA/PERSEVERÀNCIA i respecte a la diversitat.I després de berenar: Galetes, xocolata i Sucs VIDA, moment de fer petar la xerrada, gronxar.se......

....o veure les bambes del Rick, és que tenim gustos per totVam tenir un petit "percance" amb les ulleres del Martí, però no patiu papis, que ja les vam portar a l'Òptica de Sant Guim i li van tornar a posar el cargol que lligava la patilla


Un autèntic model Martí, d'aquí a la pasarel.la Gaudí (i pareado)
"I'd like to live here!!!!" Liam (imaginem que deu voler dir això)
I preparats per l'entrenament de la tarda, avui tenim assaig de la coreografia de bot pel diumenge i competició 3x3.Qué guapo soy qué tipo tengo
Guapes!!!

Drink water guys!!I acte seguit, classe d'anglès, avui sí que reconeixem a més britànic, per què??? perque són esportistes britànics!! i el tema dels esports se'ns dóna bastant millor que el dels actors.
I arriba l'hora del sopar: rico rico, arròs amb tomàquet i peix blanc, de postre: Meló, i d'aquí ja tots preparats per tornar.nos a dividir en 2 grups: els grans avui al cine a la fresca i el grup de menuts a fer l'excursió.


Avui hem tingut una gran gran gran sorpresa: La Maria García, que ja per edat no podia venir al Campus ens ha fet una sorpresa, portada directament desde Regne Unit, sorpresa dels nostres English Coaches.
Moltes gràcies MARIA ets una persona excepcional, gran jugadora i amb un cor gegant. L'any que ve volem que estiguis amb nosaltres, t'hem anyorat molt. 
Un gran exemple dels Grimvalors: Maria García


Aquí tenim el plat favorit de l'Adrià Marcet, oi se li nota de seguida a la cara?

Mami, l'ull casi perfecte!!!- diu en Marc


Les intentem enganxar per les fotos, però aquest any costa, estan tímides

Papis ho sentim molt, però us hem d'anar deixant que ens preparem per l'activitat nocturna: Oiga això és un no parar eh????

Demà us posarem les fotos de la nit.

Que descanseu, nosaltres ja ho farem el diumenge quan arribem a casa.

Bona nit!!!