2on dia de Campus Roger Grimau 2016

2on dia de Campus i per tots els pares que us pregunteu (com deu haver anat la nit???) FAN-TÀS-TI-CA, ja es nota que el primer dia estaven tan esvalotats, que van dormir poquet, però el segon dia ho han compensat perfectament, en menys de 10 minuts ja només se sentien les mosques (que no es poc)

Som.hi amb el reportatge d'avui:Anem a fer el 1er entrenament del dia

El grup de la Clàudia ben atents a les explicacions del següent exercici: 1x1


Comprovant quin és l'ull dominant...quines tècniques que aprenem al campus


El grup de l'Ellie aprenent bona tècnica de passi de pilota per sota de les cames

Liam at the same time with 2 balls

El grup del Pol avui pista de lujo: al aire lliure i a entrenar a les cistelles grans de la piscina, així ja poden practicar amb el tipus de cistella que l'any que ve tindràn a la seva categoriaAquestes són les fotos que us agraden eh papis...que se'ls vegi bé la cara. Avui el grup dels grans han estat dirigits pel Roger i pel Pablo, començant a aplicar més tecnificació

I un cop hem omplert amb els deures, el nostre merescut bany a la piscina fresqueta de Sant Guim de Freixenet, per recuperar les cames. 
I després de la piscina i de dinar....tachán: els guanyadors de la taula més bruta d'avui i per tant que tenen l'honor de netejar tot el menjador, aquí els tenim!!


Avui hem tingut un berenar de luxe gràcies al suport que ens dóna cada any el Pastoret 

El Roger i el Pau ens han explicat el #GrimaValor d'avui: LA GRATITUDJa tenim aquí la cua per recollir el berenar: pa amb xocolata i un iogurt gentilesa de El Pastoret, que un any més ha confiat en nosaltres per col.laborar aportant els seus productes de gran calitat.


El Pere l'ha gaudit bé el iogurt de maduixa


I ara arriben les fotos que tant us agraden perque surten bastant bé i quietets, amb lo qual encertem qui és el nostre fill, i no hem d'anar buscant si ens sona la roba que porta, jaja (com som els pares)
El Pol i el Rick s'han fet grans amics, avui controlant el moment berenar

L'Adrià ens demana els seus honoraris per fer publicitat dels iogurts, per això li hem dit que pot repetir si vol

Mamis les nostres "donetes" estan perfectes


I arribem a l'entrenament de la tarda, avui hem practicat el Two Ball i la coreografia del Roger. 

Sí Clàudia sí, no cridis que ja et seguim dona, mira que són aquestes dones i gran com és la Clàudia...qualsevol li diu que no

Liam tot controlat, els nens t'entenen a la perfecció, almenys això sembla, perque no estan parats ni un moment

Aquí tenim als més menuts amb la Merçè i la Ellie


Efectivament, el tema del micro aquest any els ha agradat bastant al Roger i al Pau

Tachán...sorpresa al descarregar les fotos...algú ha fet aquestes..i jo no he sigut (la Leti no ha sigut) ...doncs mira para el blog que váis.
Ay...o sí que he sigut jo??? ara no recordo, tantes coses al cap...en fi, així veieu també com treballen les nostres noies muntant les activitats de la nit. I com ho tenen tot d'endreçat, bambes, paper de water, està tot perfecte, molt bé molt bé. (emoticono me tapo los ojos)
2ond English lesson: today guess names of typical English dishes, not easy guys


I hora de sopar!! avui tenim fideuá amb all-i-oli i truita amb pernil dolç i amanida: rico, rico.I el nostre equip de neteja de menjador avui és......l'Eloy, Mario, Enric, Guillem i Adrià. 
Hem de donar constància que aquesta taula no era la més bruta, tot el contrari, són els més endreçats, nets i obedients de tot el campus, però...no els podem excloure. Sou genials!!! es nota ja l'edat, que agafen responsabilitats, un gran grup. 

Us deixem, que anem a preparar tot per l'activitat nocturna. 

Bona nit