1er Dia de Campus Roger Grimau 2016

Com estem papis??? anem tard i ja esteu conectats amb el router a tope per veure als vostres fills oi? bueno va doncs comencem amb el reportatge fotogràfic i us anem explicant com va el dia.

Hem de dir que la nit ha sigut...entretinguda...us sembla bé entretinguda??? vinga va, doncs sí, com sempre la primera nit estan excitats per l'inici del campus, el retrobament, etc..i això fa què vagin a dormir tard i s'aixequin molt d'hora. Mira coses que passen, a tots de joves ens ha agradat anar a dormir tard, és com que mola més....Amb els anys, el que mola és dormir més, però això ja ho aprendràn, temps al temps.

Esmorzar 1er dia: típics cereals, bimbo, LLET NOSTRA, SUCS VIDA, magdalenes, nocilla....healthy breakfast

 Espai publicitari (ara em falta l'emoticono del guiño): com ens cuiden els de LLET NOSTRA calitat pura en els seus productres.  La veritat és que estem molt agraïts per la seva col.laboració per segon any consecutiu, els nostres jugadors també us estan molt agraïts cada matí quan s'omplen els gots fins a dalt de tot i....podem repetir??? vinga va que la casa és gran!!

I un cop esmorzats i arribats els externs, ja anem cap al pavelló, 1er entrenament de debò, bambes ben cordades (ja sabeu que alguns amb ajuda), pilotes en mà i moviment, allá vamos!


Molt bé Pere, per la cara que posen els nosres jugadors, tenen bastant clar l'exerciciAy què lluny queda la cistella eh nois?No no és ioga, no no estan cansats, són estiraments

El grup del Liam ja té un nivell d'anglès, d'aquí a Cambridge directes!!
I finalitzat l'entrenament, xino xano cap a la piscina, que allà l'aigua sí que està fresqueta.

Les nenes maques al dematí, s'alcen i reguen s'alcen i reguen...

Altres prefereixen anar al Chill Out a relaxar-se una miqueta

Tenim per tots els gustos: raquetes i què....fem un "partidillo"??

Esos cuerpos curtidos y musculosos, és que mira que l'esport fa un bé pels nois eh?Beach Volley Time


Mira que us hem dit: amagueu les xuxes per les fotos, que els pares pensaran que això és una festa continua....

Nappy time
Pel passadís ens anem trobant i mira: Foto!!
Increible la caseta que s'han fet les noies, es veu que a les fosques es descansa millorEscacs, un clàssic del campus junt amb el ping pongI després del dinar i del temps d'esbarjo o de descans, segons el que s'hagi escollit, arriba el moment de treballar els GRIMVALORS, com sabeu cada dia treballem un Valor, avui ens toca el Respecte.


Aquest equipàs: Merçè, Pol i Pere organitzant les següents activitatsI tot seguit abans del 2on entrenament del dia, anem a berenar per agafar forces. Galetes amb xocolata i Sucs.


Por favor mantenga la fila, cojan número que hay para todos. 

Aquí cadascú es busca el lloc que vol per berenar

Veteranos!! mira que estan grans tots ja eh?? 
 2on entrenament del dia: Treball de BOT, mitjançant joc amb pilota de bàsquet i amb globus.
Gere posando...

En Joan també, però més dissimuladament... quin bon fitxatge aquest any amb la Clàudia, està a totes!!

En Joaquim és així, que es cansa....doncs s'asseu, ja el trobarem...


quin crack el Marcel, que juguin els altres que tu vols el teu moment de glòria, digues que sí homeSpeaker Pablo, que li ha agradat això del micro, la veritat és que hem guanyat bastant amb l'altaveu, així ens senten tots

I un cop acabem d'entrenar, moment dutxes... als externs ja els venen a buscar i anem cap a classe d'anglès, però no la típica classe NO, que això és el Campus Roger Grimau, una setmana d'experiències i aprenentatges però tot jugat i divertit.

El Pol i la Leti (una servidora) amb els nostres grans

Teacher Liam, do you know the name of this actress???? and the film???

No idea....but....Cheese for the picture...

Rick Rockets!! 


Who is this actor??? 

The winner Team with the english coaches

Hora de sopar: crema de verdures i peix arrebossat

Buenos papis i mamis us deixem que toca recollir taula, veure a qui li toca avui netejar el menjador i a fer l'activitat nocturna abans d'anar a dormir.

Avui han de dormir sí o sí.....

Que descanseu.