Carta de clausura Campus 2015. Roger Grimau

Amics i amigues del Campus RG44!!

Primer de tot vull disculpar-me per no haver pogut fer aquest escrit abans. He estat fent el curs superior d’entrenador i no ho he pogut fer abans!

Desde aquestes línies vull mostrar la meva gratitut per la confiança que heu posat en el meu equip durant aquests últims anys. Començàvem l’aventura fa tres estius amb 17 nens inscrits i enguany hem tancat inscripcions gairebé dos mesos abans d’iniciar el campus malgrat no hem fet cap tipus 
de publicitat!

Està clar que la feina ben feta i tots els mesos que la Leti, el Pablo i jo mateix ens passem preparant aquesta setmana tenen el seu efecte positiu. 

Poc a poc s’està convertint en un acte molt familiar. La majoria heu repetit i fins i tot heu sumat algun germà o germana al campus. I el fet de conèixe’ns crec que dóna un valor afegit. No és fàcil repetir monitors cada any ja que cadascú té les seves obligacions professionals però la idea és mantenir la base i no tocar gaire res. Aquest any hem sumat la Ellie al nostre staff que junt amb el Rick ens donen la quota de llengua estrangera que volem..  tots dos ens diuen que s’ho han passat “pipa”, i us puc assegurar que no entenen absolutament RES el castellà.. i molt menys el català.

Vull agraïr la feina que han fet els meus entrenadors, el David, el Pol, el Rick i la Ellie, moltes gràcies per estar sempre disposats a treballar i a fer el que calgui pel bon funcionament del campus. Gràcies Papi per l’esforç que has fet aquest any per poder estar tot el temps possible. Per ajudar-nos a muntar, desmuntar, comprar i per entrenar quan ha fet falta! 
Al Pablo per les hores que ens passem parlant de bàsquet i pensant què podem ensenyar als nostres nens i nenes. I a la Leti per fer possible el precampus controlant totes les inscripcions, mails, photocall i un llarg etc.. i per tenir als pares informats amb els resums diaris espectaculars que fas. També per fer una miqueta de “mare” dels més peques… I com no, l’espectacular coreografia amb la que ens vas deleitar a tots!

Aquest any també volem agraïr la confiança que marques com Spalding, Red Sport, El Pastoret, Llet Nostra i Sucs Vida, ens han fet obsequiant-nos amb els seus productes. 

Tot i què en aquest campus encara em considerava jugador professional, aquesta ha sigut una edició especial, ja que, com sabeu, he decidit posar fi a la meva carrera professional. La confecció del campus ha fet que no tingués massa temps per pensar-hi i m’ha anat molt bé. Suposo que a la tornada de les vacances ja li donaré voltes al cap… És per això que el campus RG44’16 em servirà per treure’m el cuquet del bàsquet que de ben segur anirà apareixent durant l’any! Us espero amb més ganes, si es pot, el proper estiu!

Vam marxar molt contents amb els feedbacks que vam rebre a la cloenda. Tan els nens/es com els pares i mares ens vàreu donar imputs molt positius, i veure alguns nens/es plorant perquè s’acaba el campus sempre és senyal que ho han passat bé..:))) De totes maneres estem oberts a rebre qualsevol suggeriment que ens ajudi a millorar el campus, així que qualsevol cosa ja sabeu que serà ben rebuda.

Molt bones vacances a tothom i fins ben aviat, que en un obrir i tancar d’ulls tornarem a estar a 
Sant Guim per inaugurar el campus RG44’16!!!

UNA ABRAÇADA MOLT FORTA

ROGER 44