Cloenda CAMPUS RG44 2015


Ha arribat el dia de la Cloenda del Campus RG44 2015

Estem inmensament agraïts a tots, desde l'acollida inicial, quan vam obrir inscripcions fins a l'últim minut per la confiança que ens heu fet,  pels mails i comentaris de suport i felicitacions que hem rebut, i sobretot per tenir uns fills que no han fet res més que facilitar-nos la feina, tenim molta sort de tenir un grup de jugadors i jugadores tan humà, i això és mèrit de les famílies, per tant la nostra felicitació. 

Això ja és una altre cosa, avui ens deixarem la pell i les energies a la pista
Les nostres guanyadores del concurs de clapping, que aquest any ha fet furor al
Campus RG44 2015
 
Espectaculars aquest any les equipacons SPALDING, un agraïment enorme a Red Sport i Spalding per la seva col.laboració amb el Campus Roger Grimau
Això fa goig!!!
Ja tots col.locats per grups El Roger preparat per iniciar la coreografia de BOT


Els pares i familiars heu estat de 10, atents, col.laboradors i amb la tecnologia a la màArribat el moment del speech, el Roger en primer lloc ha volgut agraïr a Sant Guim, i al seu alcalde i regidor d'esports el seu suport desde que vam decidir iniciar el Campus a Sant Guim de Freixenet. Totes les facilitats que ens han donat i la confiança que ens han tingut en el moment d'inicar aquest projecte i fins el dia d'avui.
I després de l'entrega de diplomes a tots els nostres jugadors, el Roger ha fet 2 mencions especials:

- Menció especial per la superació i evolució: MARCEL SERRANO
- Menció especial per estar amb nosaltres desde la primera edició i perque per edat l'any que ve ja no la podrem tenir com a jugadora, però esperem tenir-la com a entrenadora: MARIA GARCÍA.

Entre "sonrisas y lágrimas" ha arribat el moment de moure el body. A càrrec d'una mestressa, i amb la participació de jugadores, jugadores, monitors, ....i com a sorpresa: familiars i amics... El ball del Campus RG44 2015.

It's time to dance! 
El Roger i el Pau fent el moviment per parelles, molt bé nois, quina evolució també

I ha arribat el moment d'anar a buscar als familiars a les grades
Ara ja tenim a casi tothom a la pista, menys als més vergonyosos


 FELICITATS A TOTS PER LA VOSTRA PRO-ACTIVITAT!

Foto de les petites amb la seva ídol, tant en valor com en bàsquet

Arribat el final de tota la programació del matí, ve un altre clàssic, el moment de les signatures i autògrafs dels entrenadors i staff a les equipacions dels nostres joves.

El Pau
El David

El Pol

La Ellie

Com no, El Roger

El Rick

La Leti
 Disculpar-me perque m'han faltat les fotos del Pau i de la Merçè que també han estat signant sense parar.
Foto promesa a l'Alba

Staff Campus RG44 2015 al complert. La Maite (dona del Pau), la Marta (dona del Papi) i la Debo i el Marcos (germana i cunyats del Roger i la Leti) també han ajudat d'una manera o un altre en l'organització i logística durant el desenvolupament del Campus

MOLTA FORÇA I BON ESTIU A TOTS FAMÍLIES