INSCRIPCIONS TANCADES PEL CAMPUS ROGER GRIMAU 2015

MOLTÍSSIMES GRÀCIES A TOTS PER L'ACOLLIDA AQUEST ANY!!!

Heu esgotat les places limitades que teníem pel Campus Roger Grimau 2015, de part de tot l'equip us agraïm la confiança dipositada un any més en la nostra feina per tots aquells jugadors que repeteixen, i donem la benvinguda al nous. Ja ho tenim casi tot enllestit...us mantindrem informats a 

www.campusrogergrimau.com


¡¡MUCHAS GRACIAS A TODOS POR LA GRAN ACOGIDA DE ESTE AÑO!!
Habéis agotado las plazas limitadas que teníamos para el Campus Roger Grimau 2015, os queremos dar las gracias de parte del todo el equipo del campus por confiar un año más en nuestro trabajo a todos aquellos jugadores que repiten de nuevo en esta edición y queremos dar la bienvenida a los nuevos. Ya lo tenemos casi todo preparado...os mantendremos informados en:

www.campusrogergrimau.com

THANK YOU ALL FOR THE BIG WELCOME THIS YEAR !!
You have exhausted the limited places we had for Campus Roger Grimau 2015 , we want to thank on behalf of the entire team of the camp to trust once again in our work to all those players who repeat again this year and we want to give a special welcome for the new players . Almost we have everything ready ... we will keep you informed on :

www.campusrogergrimau.com



La Bruixa d'Or Manresa seguirà sent ACB, els miracles si es treballen es poden assolir


La Bruixa d'Or Manresa seguirà l'any que ve  a la máxima categoria del bàsquet nacional, després d'aconseguir la victòria ahir tarda contra el recent campió de l'Eurolliga: el Reial Madrid.

Totes les apostes i opinions donaven aquest fet com a impossible i es va calificar de miracle per part del conjunt manresà, però la confiança de l'equip va anar en aument a mida que avançava el partit i van aconseguir guanyar al Reial Madrid per 10 punts de diferència. Ha estat el primer equip aquest any que ha guanyat a l'equip de Pablo Laso a domicili.

Moltes felicitats EQUIP, PEDRO MARTÍNEZ, STAFF I AFICIÓ. El Roger ja en té una història més que explicar, i ja les ha viscut de tots colors!! Enhorabona Manresa!!!

+ info:
http://www.basquetmanresa.com/?lang=es

http://www.acb.com/redaccion.php?id=113463





El Roger va ser rebut després de parlar amb la premsa amb un passadís improvitzat pels seus companys, la unió d'aquest equip, staff i afició ha fer que s'assoleixi una fita que a priori semblava impossible, però com veiem res és impossible si posem treball i confiança darrera. 

Posem una frase que té el Roger Grimau al seu propi Twitter: @rogergrimau