50% inscrits en 3 setmanes, moltes gràcies per l'acollida!!


Des d'aquí agrair a tots els jugadors i jugadores que fins ara han fet efectiva la seva inscripció al Campus Roger Grimau 2015, estem molt i molt contents de l'acollida en aquestes primeres 3 setmanes desde que hem obert les inscripcions online. 

Ja tenim el 50% de les places cobertes!! I ja tenim ganes que arribi el primer dia per entregar-vos les equipacions i posar-nos a disfrutar tots junts d'una setmana màgica plena de bàsquet, esport i moltes vivències inoblidables.  

MOLTES GRÀCIES DE PART DE TOT L'EQUIP DEL CAMPUS ROGER GRIMAU
RG#44

Us recordem que encara queda una setmana per beneficiar-te del preu especial com a jugador intern:
* Tots els inscrits rebran una equipació de la mà del Roger i el seu equip, el primer dia de Campus

* Els inscrits anys anteriors han d'omplir el formulari d'inscripció però no caldrà que tornin a enviar la documentació, només fer constar per mail amb el comprovant de pagament, que ja han sigut jugadors del Campus Roger Grimau


Us recordem que per acollir-se al preu de 300€ per jugadors interns caldrà fer la transferència abans de l'1 d'Abril 

Victòria de La Bruixa d'Or Manresa a Canàries

L'equip on juga Roger Grimau, La Bruixa d'Or Manresa es va fer ahir amb una victòria molt important a Canàries: 75 Herbalife Canàries-81 La Bruixa d'Or Manresa. 
Un cop més felicitar al nostre jugador i a tot l'equip i mostrar una imatge que reflexa perfectament la importàcia d'aquest esport:  UNITAT-EQUIP-LLUITA per seguir sumant junts. 

+ info: basquetmanresa.com

            acb.com

Imatge web: basquetmanresa.com