Reconeixement als GRIMVALORS

Miribilla rendeix homenatge a Roger Grimau

Diumenge 8 de febrer, va ser un dia clau a la carrera professional del Roger, tornava a la que havia estat la seva casa durant 3 anys, i l'emoció de tota la setmana es deixava entreveure a la compte enrere que el mateix Roger publicava al seu Twitter: @Rogergrimau. Desde dilluns anava publicant en euskera un número, descontant els dies que quedaven per retrobar-se amb un club, uns companys i una AFICIÓ que li han donat tant durant aquests 3 anys. 

Domingo 8 de febrero, fue un día clave en la carrera profesional de Roger, volvía a la que había sido su cada durante 3 años y la emoción de toda la semana se dejaba entrever en la cuenta atrás que el mismo Roger publicaba día a día en su Twitter: @Rogergrimau. Desde el lunes iba publicando en euskera un número, descontando los días que le quedaban para reencontrarse con un club,unos compañeros y una afición que le han dado tanto durante estos 3 años. ¡Enorme PEÑA HIRUKOA!
L'afició va corejar el seu nom durant la seva presentació: "Roger, Roger, Roger!!"
Moment en que l'Iñaki Calvo, com a representant del Club, li fa entrega de la samarreta
Notíces relacionades, desde el diari Deia:
El adiós pendiente de Roger Grimau

Solo basket:
La vuelta de Grimau

Somosbasket.com:
Roger Grimau, Eskerrik asko

El Desmarque. Bizkaia:
Eskerrik asko Roger. Fotos


Especial menció al següent post publicat a Solotriplesacb.com:


Us convidem a llegir la història d'una nena meravellosa i del Roger i el Sergio com a protagonistes de part de la seva felicitat. Moltes gràcies Leire i família per  transmetre tant amb un somriure.

Una vegada més es demostra que els valors estan per sobre de l'esport, de les victòries i de les derrotes, dels entrenaments i dels viatges, i que uns valors ben ferms són la base per la felicitat. El Roger i els Grimvalors han sigut els protagonistes d'una jornada plena d'emocions. 

Desde el nostre Campus treballarem aquests VALORS per aconseguir ser millors i aportar al bàsquet un plus de FELICITAT.