6è dia al Campus RG44

Primer de tot demanar disculpes, perque per motius personals, ahir em vaig absentar del campus i per això no vaig poder publicar les fotos, però ja tinc el material al meu poder i us l'actualitzo.


Iniciem el dia com sempre, carregant piles amb un gran esmorzar!!!
I cap al pavelló a començar el 1er entreno del dia, que ja només ens queda avui per afinar tot el que volem ensenyar demà als pares!!


Això sembla una mica el quién es quién, a veure si d'esquenes els pares reconeixen als seus fills...
 Camí de la piscina a refrescar.nos. 

Moment xuxelandia
Reportatge Ellie..... I què ens ha preparat l'Eustaqui avui per dinar??????Atenció: macarrons (que en repetim 3 vegades...i mandonguilles!!!!! i no t'ho perdis, per postre un gelat de cono!!!) Em fareu cas i pujareu als nens a la bàscula quan arribeu a casa??


Mireu, plats ben nets, no passem pas gana!Bueno i el què faltava avui a sobre "juerga": coca-cola i fanta!!!
no els tenim mimats no....el següent!!!
 Brigada de neteja, i ben contentes que ho fan eh?
 A les 16, després de descansar una estona, ens ajuntem a un aula per treballar el GRIMVALOR, mitjançant un vídeo molt clarificador del què volem transmetre: L'EMPATIA.


Comença 2on entreno de bàsquet del dia.


La Queralt és un autèntica campiona!! la més petita i ho ha fet tot a les mil meravelles, tant dintre com fora de la pista.  Finalitzat l'entrenament a les grades a berenar abans de la dutxaEnglish lesson: Today quiz to guess some famous people. Great job Ellie and Rick!


Dinner timeQué ven mis ojos??? Truita de patata?? L'única nit que no sopo al Campus i ens perdem la truita de patates!! 
L'any que ve....veig que el tema de les disfresses i customitzacions aniran guanyant força...me n'alegro tant d'aquesta iniciativa! 

 I amb això i un bizcocho....a disfrutar de l'última nit que demà ja ens recullen els papas!!!!