4rt dia de Campus RG44

Bona tarda-nit famílies, sentim el retràs en les publicacions d'avui, però el dia ha estat frenètic!!! amb molts convidats i de tot, ara veureu.

Hem iniciat el dia amb un bon esmorzar: Suc VIDA, LLET NOSTRA, mantega, cereals, magdalenes...
I anem amb el primer convidat del dia.....qui serà?????


En JAUME COMAS!!! seleccionador nacional espanyol de 3x3, responsalbe de l'area tècnica de la FEB, entrenador, olímpic a Atenes i un ex-jugador de bàsquet professional. Va coincidir amb el Roger a Caprabo Lleida i són íntims amics.El Jaume ha explicat les normes és bàsiques del 3x3 i a continuació hem fet la competició 3x3, tant a l'entreno del  matí com al de la tardaUffff avui ha estat molt intens, anem a la piscina que ens mereixem un bon remull.
De camí a la piscina hem salvat un ocellet
Laura, Mireia i Laura, fa fred o què????
Kiril, Joel i Biel, menjant healthy food........???

Els grans descansant, no sigui que cremem una caloría més del compte i ens quedem sense energies per ballar avuiEsa pose guapa princesas!!! La Dàlia i la Núria, en plan top models

Ay que hem enganxat a la Rut amb els ulls tancats...no es què estigui dormint eh?
La Marta és la princessa més lenta del Campus, 1h de pelu, 1h per canviar-se.....
L'Anna avui ha estat bastant rapideta

Asomen sus patitas pepe luís


No no aquesta sí que és foto de top model, estilazo by Gemma and Aura

Com veieu tenen pose total: que salgo a por la pelota rápido...home però treiem el colze de la taula!! Gast calòric: 0 Gere in action i la Queralt sortint de la piscina

David en plan Michael Phelps

Good job Ellie, always smiling

Bueno bueno bueno qué ven mis ojos?????????Una paella??? no!!!
Un paellón, com a bon dijous que és
Us presentem al Sergi, una visita molt i molt especial que més abaix us explicarem

Home finalment els ha tocat netejar a les grans!!!
Avui hem tingut una visita molt molt especial que ha vingut a dinar amb nosaltres: El Sergi (de negre) en Francesc (pantalons vermells) i la Merçè la mare del Sergi.
La Merçè és la creadora de l'associació APINDEP, a la que tots vosaltres amb les vostres inscripcions al campus heu fet una donació per ajudar a seguir amb el seu projecte que cada vegada és més gran. És una associació que educa i dóna feina a tots aquells joves i adults amb alguna discapacitat psíquica, com és el cas del Sergi o del Francesc. El Sergi té Prader-Willi, un síndrome minoritari que presenta hipotonia a les extremitats, ossos molt dèbils, obesitat central....Avui hem treballat:

GRIVALOR: la SUPERACIÓ
Equip de bàsquet d'APINDEP

El Roger i jo, la Leti, tenim una relació molt estreta amb la tieta del Sergi, que és la meva millor amiga, i a 4rt any de carrera (inefc) vaig fer una assignatura : Educació Física Especial, vaig tractar el cas del Sergi amb tant carinyo i admiració, que no em deixa de sorprendre la grandesa d'aquests joves que no perden mai el somriure costi el que els hi costi fer les coses. Té dificultats per caminar, ja no té el cap del fémur rodó, i va arribar a anar amb corsé i cadira de rodes, però treballar i treballant, amb fisioteràpia i altres teràpies i exercici, mireu-lo com està, com una rosa!!!!

La setmana passada se'n va anar a Madrid el juerguista a veure el Rey León amb altres amics d'APINDEP.
La feina que fan tots els pares d'aquests joves a l'associació és digna d'admiració i per això volíem portar al campus un exemple de SUPERACIÓ  i lluita constant des del punt de vista de l'alegria i l'estima.
Ens han explicat com han anat evolucionant i millorant cada dia, tenint una gran qualitat de vida, són persones com nosaltres però la seva discapacitat els hi fa que les coses siguin un pèl més difícil d'aconseguir. Però amb les seves limitacions porten una vida normal, feliç, sociable...
 Molt agraïts per la xerrada d'avui de la Merçè i per la ronda de preguntes de tots els nostres jugadors, que han tractat al Sergi i al Francesc com 2 joves més del Campus. Han estat tots chapeu amb el seu comportament. Al final ells el que volen és que se'ls tracti amb normalitat i a partir d'ara tots els vostres fills estem segurs que quan es trobin davant d'una persona amb alguna discapacitat s'enrecordaràn del Sergi i del Francesc i sabran normalitzar les situacions.

Ep han fet bàsquets, han agafat rebots, han botat la pilota, fan de tot!! vida normal, esport, amics i alegria.

Bueno hem de dir que el Sergi és més llençador i passa bastant d'agafar el rebot....a casa nostra quan ve, ens fa el mateix, ell tira i el nostra fill li fa de "recoge-pelotas"Moltíssimes gràcies per la vostra participació en el nostre Campus, de tot cor
www.apindep.cat
 I què tenim després de berenar?????? DANCE SESSION


La Leti ens ha tornat a preparar aquest any una coreografia....ssssshhhhhh secreta, que no podem avançar, més que en fotos, diumenge us farem la mostra en vivo y en directo
I tornem cap al cole a sopar!!
¡¡Empieza el espectáculo!!

Què atractiu Jordi...

Rubia!!! Shaki-Mario

El Xavi ha passat per la pelu abans d'assajar el ball

Què us semblen les nostres bling-bling girls??? Elegant i guapíssimes

Aquí anem més de rotllo duro, ulleres a tope

L'important és perdre la vergonya i deixar-se anar, es disfruta molt més i respectem el que porten el demés

A veure Alba, ja sé que t'intestes camuflar..però jo sé que ets tú, la Núria, Berta, Rut, Marta, Ona, Abril i Anna a cara descoberta, més felices que tot!

Espera espera que faltava gent al grup!!!! ens apuntem també nosaltres a la foto

Comença l'assaig nocturn de l'actuació

El Breinkindance

El Maikel Jackson

Baila el chiki chiki....
El crusaíto


El robocop

I fins aquí la nostra sessió nocturna d'avui. Després el Pablo ens ha ofert una relaxació guiada per acabar el dia i eliminar tensions. Ara a dormir, que ens queden 2 dies i mig a tope!!!!

Bona nit!!