Benvinguts al CAMPUS RG44 2015


BENVINGUTS TOTS A LA NOVA EDICIÓ DEL CAMPUS ROGER GRIMAU 2015!!!


Us donem la benvinguda a aquesta nova edició del Campus Roger Grimau 2015. Aquest any estem especialment agraïts per la bona acollida que hem rebut per part de tots els jugadors i jugadores així com la confiança que les famílies ens han mostrat cap a la nostra feina.

El Roger i tot el seu equip hem rebut als jugadors i a les famílies a l'entrada del pavelló de Sant Guim de Freixenet. A continuació el Roger ha fet un speech de benvinguda i ha presentat a l'staff amb el que els vostres fills compartiran aquests dies de campus.El Pablo, com a part directiva del Campus i organitzador dels programes ha explicat el funcionament del campus, les millores en quant a tecnificació i el programa GRIMVALORS: 1 DIA = 1 VALOR, que a partir de demà podreu anar consultant al blog del campus el valor que es treballa, mitjançant vídeo i activitats relacionades amb el mateix.


Acte seguit iniciem els entrenaments, per començar a tenir una presa de contacte amb l'equip, la pilota i el coach

Les noies grans, que tant ens va costar fotografiar l'any passat, aquest any no s'escapen ni el primer dia!!!I després de l'entrenament i la dutxa.....cap al col.legi a organitzar habitacions, fer llits, desfer maletes (alguns maletons.....que són 7 dies!!! i porten roba per un mes!!)

Habitació de jugadores grans

Habitació de jugadors petits (o diem així per diferenciar-los, no perque siguin petits, perque alguns d'ells és el 3er any que ve i han crescut una passada)

Habitació de jugadors grans. Los reyes de la fiesta. 

Habitació de jugadores petites. Casi no xerren res......no callen!!

Habitació de jugadores petites. És la mateixa que l'altre però no hi cabien a la mateixa foto. 

Our english Coach: Rick, welcome one more time!!! 
 Us informem, tal com hem comentat a la presentació que els entrenadors anglesos aniran canviant d'equip: El Rick i la Ellie, perque tots els jugadors tinguin la mateixa oportunitat de millorar el seu anglès. No només als entrenaments, sino també a les activitats diàries en parla anglesa. El Rick no ha millorat el seu castellà, o sigui que ens esforçarem millor nosaltres per entendre'ns.

La Merçè, veterena de guerra, i la Ellie, welcome,  we hope to enjoy this experience. 

Pau del Tío, Roger Grimau (les ànimes del campus) i el David, nuevo fichaje de este año. 

El Pol, nou entrenador d'aquest any. El PAPI, millor amic del Roger i sense dubte peça fonamental pel funcionament de tot i la Leti, jo mateixa, la que estic en contacte darrera del mail i faig de mami dels vostres fills durant aquests dies pel que necessitin.
Ha arribat el moment del sopar, avui hem tingut arròs amb tomàquet, pizza i síndria....mmmmm...


Ha quedat el menjador recollit com una patena,
 i el Pau i el Roger han decidit escombrar i fregar ells,
a partir de demà, ja començarem a fer el joc de.....a qui li toca netejear avui?????
 I després de sopar, la Merçè ens ha preparat al pavelló jocs de coneixença, compartirem 7 dies junts i és molt important que sapiguem els nostres noms i que comencem a relacionar les cares amb els noms, ha estat molt divertit.


Agrupar-nos per característiques: color de samarreta, número de peu, color de cabell, any de naixement...Comença el joc del pistolero...Hem fet unes rotllanes per trobar la parella del davant, la vertitat és que al grup dels grans complicitat hi havia molta Al grup dels petits, donar-nos la mà...ens costa una mica més, llavors hem optat per tocar les esquenes les parelles, ens ha funcionat molt bé també, l'important és acabant sabent casi tots els noms avui. 
I amb això us donem la bona nit papis, que descanseu que per aquí tenim corda per una estona encara, demà més i millor!!