Carta comiat CAMPUS ROGER GRIMAU 2014

   Bon dia amics del Campus Roger Grimau, després d’un merescut descans ahir a la tarda és hora que us expliqui una mica els meus pensaments.

   En un any difícil per mi a nivell professional la preparació del campus ha significat un bàlsam perfecte per desconectar. Visualitzava la cara d’il.lusió dels nens el primer dia, o les de satisfacció dels nens, monitors i pares dient-nos que els nens els havien dit que havia estat una setmana   genial.

   Dies de treball de la Leti amb el blog, actualitzar informacions, controlar i confirmar les inscripcions, contestar e-mails i un llarg etc...

   Reunions amb el Pablo per enfocar els entrenaments, com i què treballar amb cada grup de nens. 

   Buscar i trobar un nou efecte per fer el campus millor que l’anterior. En aquest cas introducció de l’anglès com a llengua vehicular.

    La setmana ha anat molt bé. Hem hagut d’improvitzar sobre la marxa degut al mal temps que ens ha fet i que ens ha impedit anar a la piscina la majoria de dies! La planificació que teniem preparada se’n va a norris i era hora d’actuar ràpidament.

    Aquest any aprofitant la presència d’una gran coreògrafa (la Leti) hem fet una activitat que fa molt de campus i que l’any passat no vam poder fer. Cada grup va estar preparant i assajant varios dies una coreografia de la leti que us vam mostrar el dia de la cloenda.

   També les més petites es van apendre una cançó que els va ensenyar la Mercè i que va servir d’acte final del campus.

   Quan els nens s’adormien fèiem les reunions de treball en les que parlàvem sobre el dia. Repassavem punts que haviem de millorar, exposàvem les activitats del dia següent i xerràvem de diferents aspectes del campus. 

   És moment d’agraïr a la Mercè, l’Arnau, el Pedro i el Rick el fantàstic treball que han fet durant el campus. I a la Leti i el Pablo la feina abans, durant i després del campus.

   Demanar disculpes si en algún moment he fet o dit alguna cosa que els hagi pogut molestar. La pressió que tot surti bé i la convivència les 24 HORES DEL DIA, a vegades és difícil. Tot i així, hem treballat molt bé i molt a gust en equip.

   Un cop més agraïr la colaboració al campus del Josep Ma i família. Els de ca l’Eustaqui són uns genis i puc dir amb la boca ben gran que a pocs campus es menja tant i tan bé com al meu. Que content es posa el Josep cada vegada que els nens s’aixequen a repetir! I com “m’esbronca” quan li dic que els nens han anat a la piscina i.. han menjat algunes cosetes allà.

   A cal Gomà que ens preparen un bon berenar un parell de dies.

   A l’agrobotiga per la caminada nocturna mostrant-nos la fauna autòctona que tan va agradar a alguns dels nostres nens/es, especialment la Maria i la Paula... i llàstima per la Leti que no hi va poder anar....Vam tenir al final de la caminada una classe fugaç d’astronomia.

   Als mestres per entendre i compartir el seu espai amb nosaltres, el meu agraïment.

   A l’ajuntament de Sant Guim de Freixenet per l’entusiasme i trobar la solució a tots els problemets que ens sorgeixen durant la setmana que passem a la vila.

   Als pares que heu posat la confianza en el meu equip. Esperem haver estat a l’alçada.

   I com no, als reis de l’espectacle, els jugadors i jugadores que ens han fet gaudir del bàsquet i ens han tret molts somriures.

    Estic molt orgullós del campus que hem fet i espero l’any vinent veure-us a la majoria!

   BON ESTIU!


Exibició final i cloenda del CAMPUS ROGER GRIMAU 2014

     Avui ha sigut un dia molt gran per nosaltres! han vingut les famílies ha veure'ns i desde les grades han gaudit de 2 hores d'exibició que els hem fet. Aquest era el PLANNING:
    Doncs hem començat amb els 4 grups, cadascú amb el seu monitor a fer escalfament i seguidament la final de 3x3Hem passat al TWO BALL


Foto mentre descansaven els altres companys i ja al circuit d'habilitats

GRUP 4

GRUP 3

GRUP 2

GRUP 1


I acte seguit ens hem col.locat tots en files, per grups, per fer la coreo RG44 amb la pilota, realment ha quedat xulíssim!! tots seguint al Roger i tots iguals!!
Acabada aquesta exibició, ja ens hem asseguts per grups i el Roger a fet un breu speech, on ha agraït a l'alcalde de Sant Guim i el seu equip totes les facilitats per poder fer el seu campus allà, a tots els pares per la confiança dipositada en la nostra feina, al staff de monitors per l'entrega, paciència i dedicació i sobretot a TOTS ELS JUGADORS/ES per com són i com s'han comportat durant tota la setmana, un grup realment extraordinari!!


Merescut diploma entregat a la Maria, la guanyadora del concurs més important del Campus: els GRIMVALORS
Representa perfectament el què s'ha anat treballant cada dia en els petits vídeos que hem anomenat grimvalors:
TREBALL EN EQUIP
CONFIANÇA-LIDERATGE
CONSTÀNCIA-ESFORÇ DE SUPERACIÓ
EMPATIA
TOLERÀNCIA I RESPECTE
PACIÈNCIA
HUMILITAT

Ja tenim aquí al Roger amb l'entrega de diplomes als monitors: la Merçè encarregada del GRUP 1 i de les activitats de lleure

El Roger amb el Pedro, encarregat del GRUP 4 i reforç de totes les activitats en anglès

El Roger amb l'Arnau, encarregat del GRUP 2 i un descobriment per les nenes a la piscina, on no deixava de jugar en cap moment


El Roger amb la Leti, que sóc jo, encarregada del blog, del Marketing i comunicació amb les famílies i aquest any de les activitats coreogràfiques com a novetat dintre del campus, junt amb la introducció de l'anglès, que ha sigut fonamental durant tota la setmana

El Roger amb el Papi, un dels seus millors amics, que l'any vinent serà obligat a venir amb nosaltres tot el torn, igual que l'any passat

El Roger amb el Pau, el director del Campus a nivell esportiu i gran amic del Roger, avui ha estat com a encarregat del GRUP 3 que és el grup del Rick, perque de matinada ha tornat a Anglaterra, des d'aqui li enviem una forta abraçada and Rick we hope to see you next year!!!

El Roger amb el Pere Solé, l'alcalde de Sant Guim de Freixenet, al qual estem molt agraïts des d'aquí i a tot el seu equip: el Francesc, l'Anna i tots els que ens han ajudat a fer possible aquest campusHem fet un gran passadís pels nostres jugadors que han passat amb el seu diploma, després de l'entrega de diplomes i de mostrar la seva coreografia als pares. La coreografia ha sigut una activitat que hem afegit per amenitzar la festa de l'última nit, i que ha tingut una gran acollida, realment ens ho hem passat genial, tant a cada assaig com en el moment de l'actuació de dissabte nit. 

Aquesta foto val un imperi!!!!

GRUP CAMPUS ROGER GRIMAU 2014!!!!
SOU FANTÀSTICS!!!

I ja ha arribat el temps de les signatures del Roger i de recollir maletes per tornar amb les famílies!


STAFF CAMPUS ROGER GRIMAU 2014
Falta el Rick, tots us enviem una forta abraçada
i us donem un cop més les GRÀCIES!!!