IMPORTANT: Places limitades

   Recordem que les places al Campus Roger Grimau 2014 són limitades, i que seran efectives les places que ja hagin enviat la documentació pertinent i fet el pagament, almenys del 50% de la modalitat escollida, l'altre 50% s'haurà de fer abans de l'1 de Juny:

- Extern (fins les 18h): 200€
- Extern (amb servei d'acollida, fins les 20h: 240€ (berenar inclòs)
- Intern: 350€


   Molt agraïts a tots els inscrits que han confiat un cop més en el nostre Campus com a elecció pel seu temps de lleure a l'estiu. Compartirem experiències inoblidables!

   Informem als pares, que igual que l'any passat cada dia anirem penjant al blog les activitats que anirem fent i les fotos on apareixeran els vostres fills. Un recull d'aquestes fotos serà enviat per mail a tots els inscrits un cop finalitzat el Campus. Records que val la pena guardar.
Per a més informació: INFORMACIÓ GENERAL
Per a inscripcions: omplir formulari:  FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

    Us anirem recordant el material a portar i us anirem informant d'algunes sorpreses que estem preparant......


Desgast físic a Miribilla

    El Bilbao Basket ha caigut a casa davant d'un Joventut de Badalona que mai s'ha donat per vençut. Les rotacions curtes de la plantilla del Bilbao (el Raül López no ha jugat per precaució) han provocat finalment que el marcador fos a favor de la Penya.

    El Roger ha jugat un bon partit, però tot i la lluita de l'equip fins a l'ultim moment, no ha pogut sumar una victòria a Miribilla.
    Més info: crònica acb.com
El Bilbao Basket lluita fins al final a València

   El Bilbao Basket de Roger Grimau no va poder guanyar al València BC (87-71), que està fent una gran temporada amb 27 triomfs, situant-se 2on de la lliga regular.

Bilbao basket

Més info:
acb.com
el correo