Victòria vital a Miribilla!

   El Bilbao Basket s'endú una victòria importantíssima a casa, davant del seu sempre fidel públic de Mibirilla i trenca la ratxa de derrotes davant del Valladolid.

    També com a bones notíces la tornada del Raül López després de la seva lesió a la mà i el partidàs de l'Àlex Mumbrú, que amb 32 punts a liderat la victòria de los hombre de negro.

Crónica web. Bilbao Basket: "convincente victoria ante el Valladolid"
Imágenes del partido. El Correo
Crónica Deia: "El Bilbao Basket frena su mala racha ante un digno Valladolid"

Penetració Roger Grimau. Foto acb.com

Rafa Pueyo aplaudint als seus jugadors i Roger Grimau, un home d'equip

Estadístiques Bilbao Basket, via acb.com
Fotografia d'una aficionada del Bilbao Basket, penjada a twitter per demostrar un cop més la comunió
perfecte entre jugadors i afició, tots una pinya en els bons i mals moments. 

Partit al Palau amb victòria blaugrana   Aquí us deixem amb la crònica del partit que es va disputar diumenge al matí al Palau Blaugrana, entre el Barça i el Bilbao Basket, després que els homes de Rafa Pueyo desconvoquessin la vaga el dia anterior, degut als impagaments que fa mesos que van patint:    El Roger va tornar al Palau a defensar la samarreta de los hombres de negro, però aquest cop, tot i una bona estadística, no va ser possible acostar-se gaire al marcador. Una dura setmana de negociacions al club vasc ha fet que el desconcert de l'equip, amb un home menys a la plantilla (Kavaliauskas) donés un resultat desfavorable a l'equip de Bilbao. Però sempre és una bona notícia que segueixen en competició, fins al final!