IMPORTANT

    Us informem, que cada vegada que rebem documentació vostra s'envia un mail de confirmació, si us plau si no heu rebut cap mail, és perque no heu enviat correctament el formulari d'inscripció, per tal no tenim cap mail al qual adreçar-nos.

Per tant importantíssim: OMPLIR FORMULARI D'INSCRIPCIÓ CORRECTAMENT:

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ, quan clickeu us sortirà això:


    Feu click sobre la foto i es desplegarà el formulari que heu d'anar omplint, al final de tot es clicka sobre: enviar i llest!!

i així ja estarem comunicats amb vosaltres!!


Altra cosa important: en el moment de fer l'ingrès indiqueu qui és el remitent, és fonamental per deixar-ho fer operacions per internet.   Per altra banda aprofitem per informar que queden pocs dies per aprofitar el preu especial de 300€, a partir de l'1 d'Abril, el preu per interns variarà a 350€. A la resta de modalitats tots segueix igual, tal i com indica la informació general.


Emotiu partit al Bilbao Arena

Emotiu partit al Bilbao Arena

    Volem compartir amb vosaltres el passadís que li va dedicar el Reial Madrid a la plantilla del Bilbao Basket, després del match disputat aquest matí a Miribilla. Els jugadors i staff tècnic van anunciar ahir en una roda de premsa que dilluns presentarien oficialment una vaga indefinida, degut a la situació econòmica que porten arrossegant durant fa mesos. 
    Tant tots ells com sobretot l'AFICIÓ han estat impecables fins al final. I el seu rival, el Reial Madrid, va exercir la seva superiotat emportant-te la victòria. Felipe Reyes, el capità de l'equip blanc va demanar als seus companys solidaritzar-se amb Los Hombres de Negro, fent un passadís abans que abandonessin la pista: això és ESPORT, això són VALORS!

Crònica acb.com

Foto acb.com

Això és un EQUIP
Això és una AFICIÓ
TOTS JUNTS!!!    Amb la sensibilitat a flor de pell, esperem que el Bilbao Arena es torni a omplir ben aviat, tan bon punt es trobi una solució a la gestió del club.

    Un grandíssim Roger va estar lluitador fins al final, i es va desfer en llàgrimes en el moment d'ajuntar-se amb els companys al mig de la pista per dir: bat bi hiru, Bilbao!


    A seguir lluitant en bloc!!!! Estem amb tú Roger i amb tota l'afició de Bilbao!!