Carta comiat CAMPUS ROGER GRIMAU 2014

   Bon dia amics del Campus Roger Grimau, després d’un merescut descans ahir a la tarda és hora que us expliqui una mica els meus pensaments.

   En un any difícil per mi a nivell professional la preparació del campus ha significat un bàlsam perfecte per desconectar. Visualitzava la cara d’il.lusió dels nens el primer dia, o les de satisfacció dels nens, monitors i pares dient-nos que els nens els havien dit que havia estat una setmana   genial.

   Dies de treball de la Leti amb el blog, actualitzar informacions, controlar i confirmar les inscripcions, contestar e-mails i un llarg etc...

   Reunions amb el Pablo per enfocar els entrenaments, com i què treballar amb cada grup de nens. 

   Buscar i trobar un nou efecte per fer el campus millor que l’anterior. En aquest cas introducció de l’anglès com a llengua vehicular.

    La setmana ha anat molt bé. Hem hagut d’improvitzar sobre la marxa degut al mal temps que ens ha fet i que ens ha impedit anar a la piscina la majoria de dies! La planificació que teniem preparada se’n va a norris i era hora d’actuar ràpidament.

    Aquest any aprofitant la presència d’una gran coreògrafa (la Leti) hem fet una activitat que fa molt de campus i que l’any passat no vam poder fer. Cada grup va estar preparant i assajant varios dies una coreografia de la leti que us vam mostrar el dia de la cloenda.

   També les més petites es van apendre una cançó que els va ensenyar la Mercè i que va servir d’acte final del campus.

   Quan els nens s’adormien fèiem les reunions de treball en les que parlàvem sobre el dia. Repassavem punts que haviem de millorar, exposàvem les activitats del dia següent i xerràvem de diferents aspectes del campus. 

   És moment d’agraïr a la Mercè, l’Arnau, el Pedro i el Rick el fantàstic treball que han fet durant el campus. I a la Leti i el Pablo la feina abans, durant i després del campus.

   Demanar disculpes si en algún moment he fet o dit alguna cosa que els hagi pogut molestar. La pressió que tot surti bé i la convivència les 24 HORES DEL DIA, a vegades és difícil. Tot i així, hem treballat molt bé i molt a gust en equip.

   Un cop més agraïr la colaboració al campus del Josep Ma i família. Els de ca l’Eustaqui són uns genis i puc dir amb la boca ben gran que a pocs campus es menja tant i tan bé com al meu. Que content es posa el Josep cada vegada que els nens s’aixequen a repetir! I com “m’esbronca” quan li dic que els nens han anat a la piscina i.. han menjat algunes cosetes allà.

   A cal Gomà que ens preparen un bon berenar un parell de dies.

   A l’agrobotiga per la caminada nocturna mostrant-nos la fauna autòctona que tan va agradar a alguns dels nostres nens/es, especialment la Maria i la Paula... i llàstima per la Leti que no hi va poder anar....Vam tenir al final de la caminada una classe fugaç d’astronomia.

   Als mestres per entendre i compartir el seu espai amb nosaltres, el meu agraïment.

   A l’ajuntament de Sant Guim de Freixenet per l’entusiasme i trobar la solució a tots els problemets que ens sorgeixen durant la setmana que passem a la vila.

   Als pares que heu posat la confianza en el meu equip. Esperem haver estat a l’alçada.

   I com no, als reis de l’espectacle, els jugadors i jugadores que ens han fet gaudir del bàsquet i ens han tret molts somriures.

    Estic molt orgullós del campus que hem fet i espero l’any vinent veure-us a la majoria!

   BON ESTIU!