7è dia de Campus

   Bon dia, avui la cosa comença a arribar al seu final, és moment de disfrutar al màxim les últimes hores que ens queden junts. I ves per on, qui ha vingut a disfrutar amb nosaltres???? EL PAPI!!! 

    A l'arribar al pavelló al matí ens estava esperant el Papi, un dels monitors més emblemàtics del Campus de l'any passat, i íntim amic del Roger, que aquest any no ens ha pogut acompanyar, però que ha aprofitat per fer-nos una visita el cap de setmana, i avui passarà tot el dia amb nosaltres.

Hem mantingut amagat al Papi fins que ha arribat el Roger, per donar-li una sorpresa, ja que ell no sabia que venia

Aquest foto famílies, l'hauria de guardar, és molt maca: apretem botó dret del ratolí i : guardar imagen, ohhhhh quin recordAquí el Pau, el Papi i el Roger 

i aquest és el moment de la gran sorpresa....i mira que el Roger venia trist perque li havíem dit que s'havia trencat una porta......i així teníem al Papi amagat al mig de la pista, i tots els jugadors fent una rollana al seu voltant, mentre el Pau estava "renyant" al grup per trencar la porta (evidentment no s'ha trencat res!!! no patiu!!) 


Aquí el nostre equip de monitors amb el Roger 

     I després d'estar ben fresquets a la piscina, a dinar que avui tenim: fideuà i mandonguilles...mmmCom sempre el Papi donant una mà on calgui, i s'ha de dir que és el rei de la cuina!!!

De postre: gelats!!! com ens tenen de mimats amb el menjar 

Cada taula a encarregar-se de deixar-la ben neta, no sabeu prou com ajuden aquests nens!!I avui Pau, Roger....a qui li toca fregar sota les taules?????

Als nostres monitors!!!! Mira quina cara de contents que posen!

Últimes feines per deixar la cuina ben neta i recollida pel sopar

    Avui hem treballat amb un vídeo curtet el GRIMVALOR del dia: la HUMILITAT   Després a entrenar, últim entrenament del campus.......buahhhh buahhhh, bueno en realitat demà serà l'últim davant dels pares! Ara a berenar!
     i com ja sabeu a la nit FESTA DE CLAUSURA DEL CAMPUS!!! Assaig final de les coreografies!!!

La veritat és que els he ajudat una miqueta (sóc la Leti) però tenen molta iniciativa i molta creativitat, m'ha sorprès gratament l'interès que han posat tots els grups i les ganes, emocionada estic!!!


     I con què demà al matí ja no hi serà el Rick, que torna a Anglaterra, hem aprofitat perque ens signi la samarreta. El Rick, la Merçè, l'Arnau, la Leti i el Pedro.  Demà li demanarem al Roger i al Pau.

 i......preparats.....aquí ja estem tots col.locats perque comenci la FESTA i el passe de coreografies!!1er GRUP: THE BLUES

2on GRUP: ARNAU'S POWER

3er GRUP: BYE BYE RICK

4rt GRUP: PEDRO& THE LADIES
QUÈ COM S'HA QUEDAT EL COS???!!!! DONCS SI VEIESSIU LES COREOGRAFIES!!

    Bona nit famílies!! fins demà!!