2on dia de Campus

    Bon dia familiars!!! aquí estem amb les piles carregades pel 1er entrenament del dia, i mira que ahir amb l'emoció ens va costar dormir......però no se'ns han enganxat els llençols i a les 8 ja estàvem en peu preparats per recollir habitacions i anar a esmorzar.      

    Aquí us deixem amb les primeres fotos de l'entrenament del matí. Si les veiéssiu ahir per la nit.....no paraven de xerrar, però com unes campiones a les 8 en peu!

Hem enganxat a la Sara en ple bot, i rient clar!

La Jana en plena acció..... i basket!

Geremew passant per darrera del pivot.....i entrada a cistella!!

Tot el dia rient els nostres jugadors/es!


Som-hi Marc!!

Pedro, el nostre crack "malagueño" amb experiència a Itàlia, Anglaterra i Croàcia està continuament dinamitzant l'entrenamentPracticant filigranes amb pilotes de tennis


A mig matí ens hem anat a refrescar a la piscina i a fer alguns jocs extra-basket; ping pong, volei platja, o a jugar una estona a la piscina. 

Some explanations in English with Rick, you can't believe how kids are trying that Rick understand us!!!


i després del remull un bon àpat per carregar piles: avui teníem macarrons i escalopa (alguns fins i tot han repetit fins a 3 vegades de macarrons!!!)
I ja en el moment del descans "nap time", alguns han decidir descansar a les habitacions, poquets la veritat, i els altres a jugar un campionat de ping pong o a jugar a escacs. Abans de començar l'entrenament de la tarda, tractem el primer GRIMVALOR del Campus:
LA CONFIANÇA
Per explicar-ho el Roger ha fet servir 2 vídeos molt curtets, hem d'aprendre a confiar amb els altres als jocs d'equip i a confiar en nosaltres mateixos.

    I comencem els entrenaments de la tarda!!Hidratació


     I després del berenar, quan els externs han marxat, una activitat en anglès per aprendre alguna terminologia de basket en anglès.i a posar en pràctica l'activitat a la pista de basket!!! Good job guys!!!


     Buenos papis avisar que estan tots de meravella i que avui posem moltes moltes fotos perque sabem que sense nosaltres us trobeu una mica anyorats....Petonets i fins demà, que encara ens queda el sopar i els jocs nocturns!!