Emotiu partit al Bilbao Arena

Emotiu partit al Bilbao Arena

    Volem compartir amb vosaltres el passadís que li va dedicar el Reial Madrid a la plantilla del Bilbao Basket, després del match disputat aquest matí a Miribilla. Els jugadors i staff tècnic van anunciar ahir en una roda de premsa que dilluns presentarien oficialment una vaga indefinida, degut a la situació econòmica que porten arrossegant durant fa mesos. 
    Tant tots ells com sobretot l'AFICIÓ han estat impecables fins al final. I el seu rival, el Reial Madrid, va exercir la seva superiotat emportant-te la victòria. Felipe Reyes, el capità de l'equip blanc va demanar als seus companys solidaritzar-se amb Los Hombres de Negro, fent un passadís abans que abandonessin la pista: això és ESPORT, això són VALORS!

Crònica acb.com

Foto acb.com

Això és un EQUIP
Això és una AFICIÓ
TOTS JUNTS!!!    Amb la sensibilitat a flor de pell, esperem que el Bilbao Arena es torni a omplir ben aviat, tan bon punt es trobi una solució a la gestió del club.

    Un grandíssim Roger va estar lluitador fins al final, i es va desfer en llàgrimes en el moment d'ajuntar-se amb els companys al mig de la pista per dir: bat bi hiru, Bilbao!


    A seguir lluitant en bloc!!!! Estem amb tú Roger i amb tota l'afició de Bilbao!!