7è dia de campus 2n torn

S'ha acabat el Campus'13. Han estat dues setmanes molt intenses i exigents per donar el millor als nostres nens-es. Però ha valgut la pena, tant el primer com el segon torn la sensació és que tots els -les participants s'ho han passat bé i ens han comentat que l'any q ve repeteixen. NO HI HA RECOMPENSA MILLOR QUE AQUESTA.

Vull agraïr desde aquest blog la feina espectacular que ha fet el meu equip per poder convertir el meu campus en realitat. 

La Leti que ha engegat el projecte, m'ha guiat i ha passat hores i hores davant el seu mac per construir un lloc web acord als nostres gustos i fàcil de fer servir. GRÀCIES LV.

La Maite que ens ha anat aconsellant sobre aspectes legals i financiers. GRÀCIES.

La Mercè el nostre fitxatge extern, molt bon treball al campus amb els nens-es i el lleure. GRÀCIES.

El Papi que sense ell tot hagués estat més difícil. Igual entrena un equip a la perfecció que et mou una cistella, que arregla qualsevol cosa de l'escola, la cuina la seva guarida....Un amic de veritat que està sempre que cal.  

I el Pablo, ha coordinat el campus a la perfecció, sovint li tocava fer el paper de poli dolent, però l'assumeig pel bon funcionament i convivència durant les dues setmanes de campus. Ha preparat tots els entrenaments amb gran professionalitat, com no sap fer d'altre manera. Hem passat dies millors i pitjors durant la creació del campus però ha valgut la pena. GRÀCIES AMIC.

Un agraïment també a l'Ajuntament de Sant Guim de Freixenet que ha satisfet totes les nostres peticions durant el campus en pro del bon funcionament del mateix. GRÀCIES.

A l'escola l'Estel que ens ha habilitat les seves classes.

Dos últims agraïments que han fet que el campus sigui un pelet diferent als altres: 

El Sr. Eustaki i el seu equip, per cuinar-nos tant i tan bé. Per fer-ho amb tant entusiasme. Per entendre les circumstàncies del campus. GRÀCIES.

L'Isidre Esteve i la Lídia Guerrero. Xerrada magistral la que ens van obsequiar, desde el primer dia que els vaig proposar fer-ho tot han estat bones paraules i disposició absoluta. Després l'Isidre va estar signant a tots i cada un dels nens-es, fotos... Un tàndem sensacional. GRÀCIES.

Com no pot ser d'una altra manera GRÀCIES a tots els pares-mares que heu confiat en nosaltres per deixar els vostres nanos. 

I als nens-es que sense ells el campus no tindria raó de ser. GRÀCIES Carla, Eduard, Alex, Maria Llacuna, Enric, Mateo, Albert, Alexandra, Pol Serra, Xènia, Anais, Martí, Isaac, Pau, Adrià, Èric, Jordi Marimon, Jordi Marbà, Pere Miquel, Gerard Ramon, Gerard Comas, Roger, Sergi, Pol Vila, Josep, Guillermo, Ruben, Marc Fabregat, Marc Ferrero, Jordi Maluquer, Maria Garcia i Joel.

Entrant en matèria purament esportiva, destacar que la última jornada del campus va servir per fer les competicions que haviem anat entrenant durant la setmana. No tant pel fet de guanyar, més aviat per mostrar els progressos que hem anat fent durant els últims 7 dies. Els tres grups de treball van fer les competicions d'habilitats, el two ball i l'exercici de Rogers contra Grimaus.


HABILITATS, sortida desde un fons, mentre botem hem de passar per uns cercols sense deixar-nos cap perque penalitza, arribem a l'altre cèrcol per fer una passada al monitor situat allà que torna la passada i el nen-a fa l'entrada. Tornada cap a l'altre cèrcol fent zig-zag als cons que ens trobem pel camí i acabar l'exercici amb una entrada.
TWO BALL, exercici de tir per parelles. Cada cop tira un diferent, dins la zona val 1 punt, fora 2, assegut a la cadira 3 i fer cistella fent rebotar la pilota al terra 4.
ROGERS VS GRIMAUS, repartim cèrcols de diferents colors i tamany pel terra, el de color blau obliga als participants a fer parada de tir en dos temps dreta-esquerra, el verd esquerra-dreta, el vermell parada en un temps i el groc llançament tipus bomba. Quan algú fa bàsquet ha de recollir el cèrcol des d'on ha anotat i portar-lo a la seva fila. Quan acabem, els Rogers i els Grimaus conten els cèrcols que tenen.Un cop acabades les competicions vam fer l'entrega del diploma als participants i la foto de grup. Signatures i ens vam acomiadar fins l'any vinent.ESPERO DE TOT COR QUE US HAGI AGRADAT.

ROGER 44