6è dia de campus 2n tornAvui vull començar amb aquestes fotos. Si us dic la veritat estava una mica nerviós pel dia d'avui. Per estar a l'alçada de l'Isidre i la Lídia. Perque tot sortís bé i els donessim una bona impressió. Jo ja sabia més o menys com anava la xerrada ja que ens haviem reunit fa unes setmanes per parlar del dia d'avui. Sempre que estic amb ells em transmeten una vitalitat i optimisme extraordinari, i espero que alguns dels nostres nens/es hagin interioritzat alguna cosa de l'enriquidora xerrada que ens ha regalat l'isidre!

Amb l'Isidre


L'Isidre
Amb els nens del campus

No ha tingut un NO per ningú!
Els nens atents a les explicacions de l'Isidre

 Quan topes amb gent que val tant la pena com l'Isidre i la Lídia, només puc somriure i anar a dormir tranquil i feliç. Com l'Isidre ens ha explicat ell és feliç, i hem de saber ser feliços amb el que tenim.

I si em permeteu avui ho deixaré aquí. Aquesta visita és de totes les coses del campus que em fet i pensat la que més orgullós em fa sentir. 

 Bona nit!Hoy quiero empezar con estas fotos. Si os digo la verdad estaba un poco nervioso hoy. Por estar a la altura de Isidre y Lidia. Porque todo saliera bien y les dieramos una buena impresión. Yo ya sabía más o menos cómo iba la charla ya que nos habíamos reunido hace unas semanas para hablar sobre ella. Siempre que estoy con ellos me transmiten una vitalidad y optimismo extraordinario, y espero que algunos de nuestros niños / as hayan interiorizado algo de la enriquecedora charla que nos ha regalado Isidre!

Cuando encuentras  gente que vale tanto la pena como Isidre y Lidia, sólo puedo sonreír e ir a dormir tranquilo y feliz. Como Isidre nos ha explicado él es feliz, y debemos saber ser felices con lo que tenemos.
 
Y si me permiten hoy lo dejaré aquí. Esta visita es de todas las cosas del campus que hemos hecho y pensado la que más orgulloso me hace sentir.

  Buenas noches!

5è dia de campus 2n torn

Un dia més estem aquí explicant el dia dels nostres nens/es! Avui hem anat tard perque hi ha hagut concursos de triples, tirs lliures i 3x3 nocturn!

Concurs tir peques
Concurs triples
Concurs triples
3x3

Els petits també han competit
Després de sopar els nens/es han reposat una mica i s'han preparat per anar cap al pavelló a fer les competicions nocturnes.

Per la tarda hem tingut un parell d'activitats diferents. Abans de berenar les delicioses coques de Cal Gomà, hem fet the english class. Una petita introducció al vocabulari basquetbolístic en anglés.

English class
English class
Hem fet el sorteig d'unes quantes coses utilitzant el vocabulari que acabàvem de treballar. 

Sorteig
Guanyadors
I després del berenar hem treballat la xerrada que demà tindrem l'honor de rebre de l'Isidre esteve i la Lídia Guerrero.

Preparant visita Isidre Esteve i Lídia Guerrero

Pensant preguntes
I una miqueta abans s'ha produït la final del torneig de tennis taula.

Final tennis taula
Abans la piscina habitual, el dinar i el treball matinal a pista de millora individual dels nostres nois/es!

Us deixo que s'ha fet molt tard i demà toca llevar-se aviat altre cop!!!
Bona nit!!!


Un día más estamos aquí explicando el día de nuestros niños / as! Hoy hemos ido tarde porque ha habido concursos de triples, tiros libres y 3x3 nocturno!

Después de cenar los niños / as han descansado un poco y se han preparado para ir hacia el pabellón a hacer las competiciones nocturnas.

Por la tarde hemos tenido un par de actividades diferentes. Antes de merendar las deliciosas tortas de Cal Gomà, hemos hecho the english class. Una pequeña introducción al vocabulario baloncestístico en inglés.

Hemos hecho el sorteo de unas cuantas cosas utilizando el vocabulario que acabábamos de trabajar.

Y después de la merienda hemos trabajado la charla que mañana tendremos el honor de recibir de Isidre esteve y Lidia Guerrero.

I una miqueta abans s'ha produït la final del torneig de ping pong.

Antes la piscina habitual, el almuerzo y el trabajo matinal en pista de mejora individual de nuestros chicos / as!

Os dejo que se ha hecho muy tarde y mañana toca levantarse temprano otra vez!
Buenas noches!

4t dia campus 2n torn

Bona nit família,

Avui hem començat el dia donant descans als nens. Teniem la percepció el Pablo i jo que els nens necessitaven una mica de descans, així que els hem llevat mitja horeta més tard i  hem suprimit l'entrenament matinal i l'hem canviat per la segona ronda de la competició de tennis taula. La dosi diària de piscina i tornada a dinar.

La Carla i l'Alexandra
Piscina

Com que no han entrenat al matí els nens/es han agafat la pràctica de la tarda amb moltes ganes. Avui tocava preparar les competicions que jugarem dissabte davant el públic (pares).

Entrenant tir
Rogers vs Grimaus
Bot
Escalfament grans i mitjans
Habilitats grans
Two ball 
Two ball
El menú d'avui nit ha tingut força èxit i més d'un ha repetit...

Verdura

I a la nit s'ha organitzat un poliesportiu. Hem muntat quatre estacions. Una de punteria xutant, calia passar la pilota per un dels tres cèrcols penjats a la porteria, fer gol a la mini-porteria o passar la pilota entre el con i el pal. Una altra amb raquetes i volant de bàdminton. Un circuit de conducció amb sticks d'hoquei, i una última estació de volei.

Porteria
Bàdminton
Hoquei
Volei
Nit poliesportiva
I amb tot això només quedava anar cap a l'escola a dormir!!!!

P.D: Recordem als nois/es del primer torn del campus que el divendres dia 5 a les 17:30h tenim l'honor el Campus Roger Grimau de rebre la visita de l'Isidre Esteve i la Lidia Guerrero, que ens faran una xerrada que val MOLT la pena. Per mi una de les millors coses del campus i de la que em sento més orgullós. Cal però, que ens confirmeu la vostra presència per tal de reservar la plaça ja que un cop estiguin tots els integrants del campus dintre, obrirem al públic en general.

Competició

Superació
Bona nit!!!Buenas noches familia,

Hoy hemos empezado el día dando descanso a niños. Teníamos la percepción Pablo y yo que los niños estaban un pelín cansados, así que les hemos despertado media hora más tarde y  suprimido el entrenamiento matinal. Han jugado  la segunda ronda de la competición de ping pong. La dosis diaria de piscina y vuelta a comer


Como no han entrenado por la mañana los niños / as han cogido el entreno de la tarde con muchas ganas. Hoy tocaba preparar las competiciones que jugaremos el sábado ante el público (padres).

Y por la noche se ha organizado un polideportivo. Hemos montado cuatro estaciones. Una de puntería chutando un balón pequeño de futbol, había que pasar la pelota por uno de los tres aros colgados en la portería, hacer gol en la mini-portería o pasar la pelota entre el cono y el palo. Otra con raquetas y volante de bádminton. Un circuito de conducción con palos de hockey, y una última estación de voley.

Al colegio y a dormir!!!

Buenas noches!

3r dia de campus 2n torn

Tercer dia de campus. Més treball dels nostres nens. Aquest matí els grans han matinat una miqueta més, no gaire, però aquestes alçades un quart d'hora és un quart d'hora! L'objectiu optimitzar la pista gran. El grup de grans ha treballat una hora a la pista gran sols. Hem fet treball de millora individual, com cada dia, per escalfar. Un cop els músculs estaven preparats, els nois i la Maria (única noia del grup..) han jugat 3x3 a tota pista. Posant èmfasi en el treball d'espais, jugar sense pilota, moure's a l'espai...Per nosaltres importantíssim per jugar a bàsquet. exercicis de passada , contraatac d'onze...

Entrenament matinal grans
Estiraments post-entrenament
El grup de mitjans i petits han arribat a l'hora habitual i també han seguit amb el programa establert.
A la piscina primeres partides de tennis taula, els habituals partits de vòlei-platja i piscineta. Cada dia s'omplen més les taules del bar...Avisats estan que com no mengin com els nens del primer torn pendrem mesures...;)

Tennis taula
Piscina
Hora de tornar a l'escola a dinar i havent dinat descansar per començar la competició de tennis taula. Primers partits, us anirem informant dels resultats!
A la tarda tocava començar a competir. A les quatre cistelles grans hem repartit els grups grans i mitjans per jugar uns contra un. El que guanyava es quedava. A tres minuts per partit. El perdedor descansa i el guanyador es queda contra un nou adversari. Els petits també han competit avui, amb el seu estimat joc del KO. Però també uns contra un mitja pista.

1x1 grans i al fons KO de petits
1x1 de mitjans
KO petits
Avui tenint en compte que els nostres nens/es, nois i noia van una mica cansats, hem decidit posar-los una pel.lícula. Titanes: hicieron historia. 

Pel.lícula
Titanes
Dia de cinema

I amb tot això, els nens ja són al llit que s'ha de descansar per demà estar a tope!
Bona nit!


Tercer día de campus. Más trabajo de nuestros niños. Esta mañana los grandes han madrugado un poquito más, no mucho, pero a estas alturas un cuarto de hora es un cuarto de hora! El objetivo optimizar la pista grande. El grupo de grandes ha trabajado una hora en la pista grande solos. Hemos hecho trabajo de mejora individual, como cada día, para calentar. Una vez los músculos estaban preparados, los chicos y María (única chica del grupo ..) han jugado 3x3 a toda pista. Poniendo énfasis en el trabajo de espacios, jugar sin balón, moverse en el espacio ... Para nosotros importantísimo para jugar a baloncesto, ejercicios de pase, contraataque de once ...

Hora de volver a la escuela a comer, descansar y empezar la competición de ping pong. Primeros partidos, os iremos informando de los resultados!

Por la tarde tocaba empezar a competir. En las cuatro canastas grandes hemos repartido los grupos grandes y medianos para jugar unos contra uno. El que ganaba se quedaba. A tres minutos por partido. El perdedor descansa y el ganador se queda contra un nuevo adversario. Los pequeños también han competido hoy, con su querido juego del KO. Pero también uno contra uno media pista.

El cansancio se apodera de nuestros chicos/as así que hoy hemos decidido ponerles una pelicula para que estuvieran tranquilitos. Titanes:hicieron historia.

Y a dormir que mañana hay más!
Buenas noches!
2on dia de campus 2on torn

Bona nit amics, avui dia complert. Primer esmorzar del torn, organització de taules i agafar forces per superar un dia llarg.

Esmorzar
A l'entrenament del matí el Pablo i el Carlos han anat a moure cistelles per poder habilitar el camp pels tres diferents grups que s'han creat. I comencem amb el planning de la setmana, valor a treballar avui: COMPANYERISME!!
Planning del dia

Grup peques
Grup mitjans
Grup grans
Vista general de l'entrenament
Després del primer entrenament matinal els nostres nois/es han estrenat la piscina i totes les seves variants: Volei-platja, badminton,...
A refrescar-se a la piscina petita

Vòlei-platja

Bàdminton
Petant la xerrada
La piscina
Hem passat una estona molt agradable però haviem de tornar a l'escola a dinar. Un cop dinats toca esbarjo i/o relax. Alguns han jugat a tennis taula, altres han vist un partit de bàsquet al nostre projector i la resta han descansat a les seves habitacions.

Dinant
Tennis taula al fons i projecció al davant
Tots berenant

A les 17h hem berenat i després tocava anar a fer l'entrenament de tarda. Tornada a l'escola ja només els interns per sopar i preparar-se per la gimcana nocturna que els hem organitzat.

Repartint el sopar

Plats bruts
Inici gimcana
Un grup durant la prova

Tot i l'amenaça de pluja, el temps ens ha aguantat i els nens/es ho han passat molt bé, i de tornada a l'escola al llit en 10 minuts...
Bona nit!!!

Buenas noches! Hoy primer entreno matinal con los tres grupos ya organizados. Entreno de técnica y táctica individual. Para refrescarnos que mejor que la piscina, agua bien fresquita i deportes alternativos como el volei-playa, ping-pong o bádminton.
Comida en el colegio. Tiempo para el descanso o relax con proyecciones de partidos de baloncesto. Después de la merienda primeros ejercicios competitivos, unos contra unos, dos contra dos...Y los peques haciendo lo que más les gusta, lanzar a canasta y jugar al KO y el RE-KAO.
Y ya para acabar el día, gincana nocturna. Nos ha amenazado con lluvia pero ha aguantado. No ha habido tiempo para más y los chicos/as se han dormido rapidito...
Buenas noches!