Article del Roger al Diari ARA: "Ser un bon competidor et dóna punts"

   El Roger Grimau escriu un article d'opinió al Diari Ara. La seva col.laboració amb l'ARA és regular quan el FCB de bàsquet es disposa a lluitar per un títol. En aquest cas ens referim a la Final Four de l'Eurolliga, que acull a Londres a:
- Barça
- Reial Madrid
- Olympiakos
- Panatinaikos
   El equips de Pablo Laso i de Xavi Pascual es jugaran avui el seu passe a la final en un enfrontament que es jugarà a les 21h (a Esport3 i a la 1).


Foto del Diari ARA. Xavi Pacual i Joan Carles Navarro per part de l'equip blaugrana
i Pablo Laso i Rudy Fernàndez per l'equip blanc.
RODOLFO MOLINA / GETTY IMAGES
   Article d'opinió del Roger:
http://www.ara.cat/premium/esports/bon-competidor-et-dona-punts_0_916708375.html

"Está en nuestras manos" explica Roger Grimau a El Correo

   L'edició d'avui del diari El Correo, publica les paraules del Roger, que fa de portaveu del Bilbao Basket. Apareix a l'edició de paper, us fem cinc cèntims de la notícia del periodista José Manuel Cortizas. 

"... Roger Grimau es una de las voces más autorizadas del vestuario de los hombres de negro y como tal es un portavoz válido para testar el estado anímico de la plantilla. Su mensaje se resume en: "Está en nuestras manos", dice Roger en referencia a rematar la campaña del mejor modo posible, más allá de la simple clasificación ya lograda para los play-off. "


   Recentment el Roger va tenir una petita estrabada abdominal, tot i notar algunes molèsties, es troba bé per jugar aquest proper diumenge contra el València a casa.
   Afegeix: "Hubiéramos firmado estar a falta de dos jornadas dependiendo de nosotros mismos para luchar por el cuarto puesto." Tenemos dos partidos muy complicados, Valencia en casa y la salida a Santiago que es un campo difícil. Pero estamos en una situación muy buena. Veremos cómo acabamos pero es cierto que está en nuestras manos acabar bien". Per tenir presència a Europa l'any que ve, és imprescindible concluir entre els 6 primers. 
    Referint-se al partit del proper diumenge a Miribilla El Correo recull les seves paraules: "Tenemos que jugar muy bien para ganar y para ello hay que aprovechar el aliento de nuestra gente en Miribilla que lo volverá a llenar."


Documentació inscrits

Recordem a tots els inscrits la documentació a entregar:

- Omplir formulari d'inscripció (fonamental i primer pas)
- DNI o passaport del jugador/-a escanejat
- Targeta Sanitària escanejada
- Transferència amb el : nom i cognoms del jugador/-a
                                      concepte: Campus Roger Grimau


   Les inscripcions es donaran per completades un cop estigui tota aquesta documentació enviada i hagueu rebut el mail de confirmació definitiu. 
  Tota aquesta informació la trobareu detallada a la pestanya a dalt a la dreta o clickant a: 

    Moltes gràcies a tots els que ja heu dipositat la vostra confiança al nostre campus. Seguim treballant per vosaltres!!!