450 partits del Roger a l'ACB!!

   Aquest diumenge a Miribilla contra el CAI Saragossa, el Roger jugarà el seu partit nº450 a la lliga ACB, convertint-se en el 8è jugador en actiu en arribar a aquesta xifra. Felicitats!!!!

http://www.deia.com/2013/04/26/deportes/baloncesto/grimau-jugara-su-partido-450-en-la-acb-ante-el-cai-zaragoza

Roger Grimau a l'aeroport de Bilbao (Loiu) (Juan Lazkano)
http://www.europapress.es/deportes/baloncesto-00163/noticia-roger-grimau-alcanzara-domingo-450-partidos-acb-20130426121805.html

"Roger Grimau alcanzará este domingo los 450 partidos en la ACB

   El jugador del Uxue Bilbao Basket Roger Grimau alcanza este próximo domingo, en el encuentro ante el CAI Zaragoza correspondiente a la jornada 31, su partido 450 en la Liga Endesa, una cifra que le coloca como el séptimo jugador en activo con más partidos disputados.

   En estos 449 encuentros, el catalán ha firmado  una media de 6,6 puntos, 2,2 rebotes, 1,3 asistencias y 6,1 puntos de valoración."

Foto: ACB PHOTO

Ajuntament de Sant Guim de Freixenet amb el Campus

   L'Ajuntament de Sant Guim de Freixenet està bolcat amb el Campus Roger Grimau. Tant l'alcalde, el Sr.Pere Soler, com el seu equip, han estat predisposats de primeres a que el campus es pugui celebrar a aquest municipi de la comarca de la Segarra. On tant el propi Roger Grimau com part de l'equip directiu del campus tenen un lligam molt proper desde fa molts anys.
 


El Campus al diari ara


Sant Guim de Freixenet acollirà aquest estiu el Campus Roger Grimau

El jugador de l'Uxue Bilbao Basket gestiona i organitza directament la seva proposta 

   Enllacem la notícia que acollia el diari ara, a la seva part d'esports.

   http://www.ara.cat/esports/basquet/presentacio-primer-Campus-Roger-Grimau_0_905909572.html

Roger Grimau i Pere Soler. Ajuntament de Sant Guim de Freixenet
   FELIÇ SANT JORDI!!!!! EL DIA DEL LLIBRE I DE LA ROSA


Presentació del Campus Roger Grimau a Sant Guim de Freixenet

   Aquest matí mateix ha estat el Roger amb alguns nens del col.legi de Sant Guim (CEIP L'Estel), on aquest juny es celebrarà el campus. S'ha fet la presentació oficial del campus amb l'alcalde i altres personalitats i mitjans de comunicació. El nostre company Pau del Tío, com a mà dreta del Roger, ha estat amb ell a la presentació i ens ha enviat algunes fotos.

L'alcalde de Sant Guim, Pere Soler i Roger Grimau