6è dia de campus 2n tornAvui vull començar amb aquestes fotos. Si us dic la veritat estava una mica nerviós pel dia d'avui. Per estar a l'alçada de l'Isidre i la Lídia. Perque tot sortís bé i els donessim una bona impressió. Jo ja sabia més o menys com anava la xerrada ja que ens haviem reunit fa unes setmanes per parlar del dia d'avui. Sempre que estic amb ells em transmeten una vitalitat i optimisme extraordinari, i espero que alguns dels nostres nens/es hagin interioritzat alguna cosa de l'enriquidora xerrada que ens ha regalat l'isidre!

Amb l'Isidre


L'Isidre
Amb els nens del campus

No ha tingut un NO per ningú!
Els nens atents a les explicacions de l'Isidre

 Quan topes amb gent que val tant la pena com l'Isidre i la Lídia, només puc somriure i anar a dormir tranquil i feliç. Com l'Isidre ens ha explicat ell és feliç, i hem de saber ser feliços amb el que tenim.

I si em permeteu avui ho deixaré aquí. Aquesta visita és de totes les coses del campus que em fet i pensat la que més orgullós em fa sentir. 

 Bona nit!Hoy quiero empezar con estas fotos. Si os digo la verdad estaba un poco nervioso hoy. Por estar a la altura de Isidre y Lidia. Porque todo saliera bien y les dieramos una buena impresión. Yo ya sabía más o menos cómo iba la charla ya que nos habíamos reunido hace unas semanas para hablar sobre ella. Siempre que estoy con ellos me transmiten una vitalidad y optimismo extraordinario, y espero que algunos de nuestros niños / as hayan interiorizado algo de la enriquecedora charla que nos ha regalado Isidre!

Cuando encuentras  gente que vale tanto la pena como Isidre y Lidia, sólo puedo sonreír e ir a dormir tranquilo y feliz. Como Isidre nos ha explicado él es feliz, y debemos saber ser felices con lo que tenemos.
 
Y si me permiten hoy lo dejaré aquí. Esta visita es de todas las cosas del campus que hemos hecho y pensado la que más orgulloso me hace sentir.

  Buenas noches!