4t dia campus 2n torn

Bona nit família,

Avui hem començat el dia donant descans als nens. Teniem la percepció el Pablo i jo que els nens necessitaven una mica de descans, així que els hem llevat mitja horeta més tard i  hem suprimit l'entrenament matinal i l'hem canviat per la segona ronda de la competició de tennis taula. La dosi diària de piscina i tornada a dinar.

La Carla i l'Alexandra
Piscina

Com que no han entrenat al matí els nens/es han agafat la pràctica de la tarda amb moltes ganes. Avui tocava preparar les competicions que jugarem dissabte davant el públic (pares).

Entrenant tir
Rogers vs Grimaus
Bot
Escalfament grans i mitjans
Habilitats grans
Two ball 
Two ball
El menú d'avui nit ha tingut força èxit i més d'un ha repetit...

Verdura

I a la nit s'ha organitzat un poliesportiu. Hem muntat quatre estacions. Una de punteria xutant, calia passar la pilota per un dels tres cèrcols penjats a la porteria, fer gol a la mini-porteria o passar la pilota entre el con i el pal. Una altra amb raquetes i volant de bàdminton. Un circuit de conducció amb sticks d'hoquei, i una última estació de volei.

Porteria
Bàdminton
Hoquei
Volei
Nit poliesportiva
I amb tot això només quedava anar cap a l'escola a dormir!!!!

P.D: Recordem als nois/es del primer torn del campus que el divendres dia 5 a les 17:30h tenim l'honor el Campus Roger Grimau de rebre la visita de l'Isidre Esteve i la Lidia Guerrero, que ens faran una xerrada que val MOLT la pena. Per mi una de les millors coses del campus i de la que em sento més orgullós. Cal però, que ens confirmeu la vostra presència per tal de reservar la plaça ja que un cop estiguin tots els integrants del campus dintre, obrirem al públic en general.

Competició

Superació
Bona nit!!!Buenas noches familia,

Hoy hemos empezado el día dando descanso a niños. Teníamos la percepción Pablo y yo que los niños estaban un pelín cansados, así que les hemos despertado media hora más tarde y  suprimido el entrenamiento matinal. Han jugado  la segunda ronda de la competición de ping pong. La dosis diaria de piscina y vuelta a comer


Como no han entrenado por la mañana los niños / as han cogido el entreno de la tarde con muchas ganas. Hoy tocaba preparar las competiciones que jugaremos el sábado ante el público (padres).

Y por la noche se ha organizado un polideportivo. Hemos montado cuatro estaciones. Una de puntería chutando un balón pequeño de futbol, había que pasar la pelota por uno de los tres aros colgados en la portería, hacer gol en la mini-portería o pasar la pelota entre el cono y el palo. Otra con raquetas y volante de bádminton. Un circuito de conducción con palos de hockey, y una última estación de voley.

Al colegio y a dormir!!!

Buenas noches!