3r dia de campus 2n torn

Tercer dia de campus. Més treball dels nostres nens. Aquest matí els grans han matinat una miqueta més, no gaire, però aquestes alçades un quart d'hora és un quart d'hora! L'objectiu optimitzar la pista gran. El grup de grans ha treballat una hora a la pista gran sols. Hem fet treball de millora individual, com cada dia, per escalfar. Un cop els músculs estaven preparats, els nois i la Maria (única noia del grup..) han jugat 3x3 a tota pista. Posant èmfasi en el treball d'espais, jugar sense pilota, moure's a l'espai...Per nosaltres importantíssim per jugar a bàsquet. exercicis de passada , contraatac d'onze...

Entrenament matinal grans
Estiraments post-entrenament
El grup de mitjans i petits han arribat a l'hora habitual i també han seguit amb el programa establert.
A la piscina primeres partides de tennis taula, els habituals partits de vòlei-platja i piscineta. Cada dia s'omplen més les taules del bar...Avisats estan que com no mengin com els nens del primer torn pendrem mesures...;)

Tennis taula
Piscina
Hora de tornar a l'escola a dinar i havent dinat descansar per començar la competició de tennis taula. Primers partits, us anirem informant dels resultats!
A la tarda tocava començar a competir. A les quatre cistelles grans hem repartit els grups grans i mitjans per jugar uns contra un. El que guanyava es quedava. A tres minuts per partit. El perdedor descansa i el guanyador es queda contra un nou adversari. Els petits també han competit avui, amb el seu estimat joc del KO. Però també uns contra un mitja pista.

1x1 grans i al fons KO de petits
1x1 de mitjans
KO petits
Avui tenint en compte que els nostres nens/es, nois i noia van una mica cansats, hem decidit posar-los una pel.lícula. Titanes: hicieron historia. 

Pel.lícula
Titanes
Dia de cinema

I amb tot això, els nens ja són al llit que s'ha de descansar per demà estar a tope!
Bona nit!


Tercer día de campus. Más trabajo de nuestros niños. Esta mañana los grandes han madrugado un poquito más, no mucho, pero a estas alturas un cuarto de hora es un cuarto de hora! El objetivo optimizar la pista grande. El grupo de grandes ha trabajado una hora en la pista grande solos. Hemos hecho trabajo de mejora individual, como cada día, para calentar. Una vez los músculos estaban preparados, los chicos y María (única chica del grupo ..) han jugado 3x3 a toda pista. Poniendo énfasis en el trabajo de espacios, jugar sin balón, moverse en el espacio ... Para nosotros importantísimo para jugar a baloncesto, ejercicios de pase, contraataque de once ...

Hora de volver a la escuela a comer, descansar y empezar la competición de ping pong. Primeros partidos, os iremos informando de los resultados!

Por la tarde tocaba empezar a competir. En las cuatro canastas grandes hemos repartido los grupos grandes y medianos para jugar unos contra uno. El que ganaba se quedaba. A tres minutos por partido. El perdedor descansa y el ganador se queda contra un nuevo adversario. Los pequeños también han competido hoy, con su querido juego del KO. Pero también uno contra uno media pista.

El cansancio se apodera de nuestros chicos/as así que hoy hemos decidido ponerles una pelicula para que estuvieran tranquilitos. Titanes:hicieron historia.

Y a dormir que mañana hay más!
Buenas noches!