2on dia de campus 2on torn

Bona nit amics, avui dia complert. Primer esmorzar del torn, organització de taules i agafar forces per superar un dia llarg.

Esmorzar
A l'entrenament del matí el Pablo i el Carlos han anat a moure cistelles per poder habilitar el camp pels tres diferents grups que s'han creat. I comencem amb el planning de la setmana, valor a treballar avui: COMPANYERISME!!
Planning del dia

Grup peques
Grup mitjans
Grup grans
Vista general de l'entrenament
Després del primer entrenament matinal els nostres nois/es han estrenat la piscina i totes les seves variants: Volei-platja, badminton,...
A refrescar-se a la piscina petita

Vòlei-platja

Bàdminton
Petant la xerrada
La piscina
Hem passat una estona molt agradable però haviem de tornar a l'escola a dinar. Un cop dinats toca esbarjo i/o relax. Alguns han jugat a tennis taula, altres han vist un partit de bàsquet al nostre projector i la resta han descansat a les seves habitacions.

Dinant
Tennis taula al fons i projecció al davant
Tots berenant

A les 17h hem berenat i després tocava anar a fer l'entrenament de tarda. Tornada a l'escola ja només els interns per sopar i preparar-se per la gimcana nocturna que els hem organitzat.

Repartint el sopar

Plats bruts
Inici gimcana
Un grup durant la prova

Tot i l'amenaça de pluja, el temps ens ha aguantat i els nens/es ho han passat molt bé, i de tornada a l'escola al llit en 10 minuts...
Bona nit!!!

Buenas noches! Hoy primer entreno matinal con los tres grupos ya organizados. Entreno de técnica y táctica individual. Para refrescarnos que mejor que la piscina, agua bien fresquita i deportes alternativos como el volei-playa, ping-pong o bádminton.
Comida en el colegio. Tiempo para el descanso o relax con proyecciones de partidos de baloncesto. Después de la merienda primeros ejercicios competitivos, unos contra unos, dos contra dos...Y los peques haciendo lo que más les gusta, lanzar a canasta y jugar al KO y el RE-KAO.
Y ya para acabar el día, gincana nocturna. Nos ha amenazado con lluvia pero ha aguantado. No ha habido tiempo para más y los chicos/as se han dormido rapidito...
Buenas noches!