Gran acollida a la Fira de l'Ou / Gran acogida en la Fira de l'Ou

    Diumenge dia 9 de juny el poble de Sant Guim de Freixenet es va omplir de gent i de comerciants que oferien els seus productes i serveis. El Campus Roger Grimau va estar present a la Fira de l'ou, amb un stand just davant de l'Ajuntament. 
   Tot i que la meteorologia no va acompanyar gaire, i al migdia començava a caure plugim de forma intermitent vam tenir una gran acollida de tots els assitents a la Fira i molts nens/es van aprofitar la promoció que teníem per inscriure's directament, rebre un obsequi en mà i fer-se una foto amb el Roger.

    Molt agraïts per les facilitats de l'Ajuntament i per l'acollida de tots els assitents. 


   Domingo día 9 de junio el pueblo de Sant Guim de Freixenet se llenó de gente y de comerciantes que ofrecían sus productos y servicios. El Campus Roger Grimau estuvo presente en la Fira de l'Ou, con un stand justo delante del Ayuntamiento.
    Aunque la meteorología no acompañó mucho, y a mediodía empezaba a caer llovizna de forma intermitente, tuvimos una gran acogida de todos los asistentes a la Fira y muchos niños / as aprovecharon la promoción que teníamos para inscribirse directamente, recibir un obsequio en mano y hacerse una foto con Roger. 

     Muy agradecidos por las facilidades del Ayuntamiento y por la acogida de todos los asistentes.   Equip Campus Roger Grimau

   Roger #44