7è dia de campus 1er torn i 1er dia de campus 2on torn

Ja ha acabat el primer torn! Tants mesos treballant i ha passat volant! Estic molt content del resultat. Podem dir que tot el que haviem preparat ha sortit perfectament. El millor premi que ens enduem són les cares amb les que han marxat els nostres nens i nenes. Tots ens heu preguntat si l'any que ve tornariem a fer campus, no sabeu el feliços que ens fa això, tot l'esforç ha valgut la pena!
GRÀCIES ANNA, MIREIA, JANA, CARLA, LAURA, OT, MARC, ALEXANDRA, DÀLIA, MARCEL, BERTA, ALBA, JUDIT, ALEXANDRA, ROGER, ANGELA, XÈNIA,ADRIÀ i JOEL!
El dia d'avui era per fer les competicions. El de menys és qui ha guanyat. L'important ha estat que tots han competit al màxim del seu nivell.

Bot de protecció
Els babies treballant
L'equip petit
L'equip gran
Un gran equip!
El quartet meravella amb els diplomes
Samarretes personalitzades

Tot just amb el temps per dinar i veure els nostres nens petits i carregar piles, tornem a començar amb el segon torn! Doblem el nombre de participants, esperem que tot funcioni iguel de bé que al primer. La il.lusió i ganes les mantenim intactes. Avui un primer entrenament de presa de contacte per evaluar nivells i formar els grups de treball. Primer dia a l'escola, triar lliteres i a sopar, bastanta timidesa  (veurem d'aquí res si tenim el mateix silenci menjant...) Havent sopat la Mercè se'ls ha baixat al pati per fer els primers jocs de coneixença i treballar el COMPANYERISME.. Han vist els últims minuts de la final eurobasquet femenina i la final de la Confederaciones....
Fins demà

Grup de segon torn
Primer joc de coneixença al pati
Empieza el segundo turno del Campus. Hemos hecho un entreno para evaluar niveles i seleccionar los grupos de trabajo. Antes la presentación a los padres y entrega del material deportivo para los niños.
Con el entreno finalizado y la pertinente ducha, nos hemos despedido de los externos hasta mañana a las 9:45h. Los internos se han acomodado en sus habitaciones y a cenar. Bastante timidez, veremos si con los días hay el mismo silencio en las comidas...No lo creo! 
Primeros juegos para conocerse y trabajar el COMPAÑERISMO. Un poco de Copa Confederaciones y a dormir!
Hasta mañana.