6è dia de campus 1er torn

Bona nit! 
Arribem al final del primer torn! Avui hem sigut condescendents amb els nostres nens/es i els hem posat el Bon Dia a les 9h del matí. Mitja horeta que s'han guanyat amb escreix per la fantàstica setmana que porten! Hem esmorzat la llet calenteta amb cola-cao, el pa bimbo amb nocilla i els cereals. També tenim sucs i mermelades tot i que no triomfen gaire...

El matí ens ha servit per seguir entrenant dur. Els peques han començat a escalfar amb un dels seus exercicis preferits: EL KO! En fila índia al tir lliure i dues pilotes. El primer tira, si el que va darrera seu la fica abans que ell, aquest queda eliminat. Els grans han començat amb 10' d'exercicis de millora individual TMI (entrades per l'esquerra, tras-peus...) i la rutina d'estiraments que ja tenen molt ben agafada.


KO

Entrenament tir

Estiraments
Últim dia a la piscina. Ens hem deixat la bossa amb els estris d'esbarjo (pilota vòlei-platja, pales tennis taula...) però menys mal que tenim al "Papi"(Carlos) que ha tornat a l'escola a salvar els nostres nens/es. Ha valgut la pena perque hem jugat un partidàs decidit pels pèls. Després una "bomba" conjunta a la piscina.   

Preparant la bomba

EEEEEPA que anem!

Tot tornant hem parat un minut a fer-nos una foto a l'esglèsia de Sant Guim.

Esglèsia Sant Guim

Hem quadrat l'horari, cinc minuts per desfer la bossa de piscina i ens esperava......

Avui fideuà
Temps per l'esbarjo. Els monitors hem jugat les nostres semi-finals que havien de trobar rival per la Gran Final contra el Roger Sendra, que s'ha endut la competició entre els nens/es. Així doncs, el finalista ha estat....JO....I el guanyador absolut amb mooolts problemes: el Roger......... (Grimau)
 
Finalistes tennis taula
 Un cop acabada la final tocava sortejar la samarreta del Ricky, una bamba del Raül López, uns pantalons del Bilbao bàsquet, una bamba i samarreta meva de joc. Per berenar el Pablo ens ha comprat dues delicioses coques per celebrar el seu sant. Ho hem acompanyat amb els sucs com cada dia i cap a practicar les competicions que demà us ensenyarem.

Guanyadors sorteig

Coca gentilesa del Pau

No n'ha quedat al final

Grimaus vs Rogers

Two ball peques

 Un cop acabat l'últim entrenament de la setmana, dutxes i cap a sopar. Acte seguit toca arreglar les habitacions, força desordenades, i fer les bosses. Unes firmes a tot el material del Campus i premi pels nens/es. Els hem posat HIGH SCHOOL MUSICAL amb unes patatetes, fruits secs i uns refrescos...

Signatures
Peli, snacks i refrescos
Fins demà!!!
Gabonanit.