5è dia de campus 1er torn

Ja acabem el cinquè dia del primer torn del campus! Avui els nostres nens/es ja estaven un pèl cansats. Als Pets els hi ha costat més del normal despertar-los...La gana però ningú els la treu! Ja de bon matí després de rentar-se cares i dents s'han canviat i han devorat l'esmorzar.

Temps just per arreglar la bossa de la piscina i cap el pavelló municipal a gaudir del primer entrenament del dia. Estic contentíssim dels avenços de tots els nens. Cadascú al seu nivell però TOTS aportant entusiasme i sacrifici per superar-se a si mateixos.

Bot de protecció
Exercici de passada

Un cop acabada la sessió matinal, toca la nostre cita ineludible amb la piscina. Com cada dia, el vòlei-platja, el tennis taula han estat les activitats estrella. Agafar temperatura per refrescar-se a l'aigua!

Les peques a la piscina petita

Amb el Carlos i la Mercè, els monitors
Ens espera a l'escola l'Eustaqui amb el seu menjar que està fent les delícies dels nens/es. Per dinar hi havia espaguetis a la bolonyesa, pollastre al forn amb patates. Les postres, pastís de llimona casolà. La majoria de nens/es....HAN REPETIT!!!

L'hora habitual de descans. Un vídeo de les 50 millors jugades de Michael Jordan i començament del torneig de tennis taula. Les semifinals estan servides.

Vídeo M.J
Campionat tennis taula
Ja només ens queda la sessió esportiva de la tarda. Hem practicat les competicions que farem el diumenge a les portes obertes. Un circuit d'habilitats, el " two ball" i el concurs de tirs lliures.

Preparant la competició d'habilitats

Els externs han marxat a casa. Els interns han desfet la bossa i cap al menjador que ens esperava la sopa de galets, el peix i els calamars a la romana. També al vespre hem esgotat existències!!!! Les cireres han posat el punt i final alimentari del dia.

Per acabar el dia un passeig al carrer major de Sant Guim on s'hi feia la segona trobada d'acordionistes de la zona.

Passeig nocturn


Doncs a descansar i a per un altre dia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gabonanit!