3er dia 1er torn

Avui ens hem llevat com cada dia a ritme de: Bon dia!! dels Pets i hem començat carregant energies amb un bon esmorzar.

Esmorzar amb el interns del Campus
Després sessió de treball al pavelló com cada matí i a partir d'aquí, quan ja hi som tots a jugar!!! Avui fotos dels més petits dels qual el Roger i el seu equip estàn súper contents dels seus progressos!! Avui han fet la sortida amb el pas creuat i els ha sortit de meravella!!!

Tots a entrenar!!!


   Després cap a la piscina on a part de referescar-nos a la seva fresqueta aigua, hem fet partidets de volei-platja i badminton. Els nens s'han donat el plaer de menjar unes patatetes i alguna llaminadura....Això sí després cap a l'escola a menjar el deliciós menjar que tenim!!


Volei-platja
Relax time a la gespa de la piscina
Un partidet a Badminton per anar fent gana....
     
 Acte seguit i amb la panxa plena teníem temps de relax i descans els que volien, i els altres han gaudit de la sala de jocs, on hem posat una taula de tennis taula i un projector amb imatges de bàsquet i música una mica més tard. 
    Un cop berenats, els nostres jugadors/es han rebut classe d'anglès aplicat als conceptes de joc basquetbolístics. Han estat molt actius i participatius en tot moment!!

Classe d'anglès aplicada als conceptes de bàsquet

   
Per acabar últim entrenament del dia. Els externs a casa i els interns a sopar i sessió de HOME CINEMA!!!! Avui hem vist Colegues en el bosque!!!!Sessió de CINE    Bona nit papis i mamis!!!