Aquí tenim la sorpresa: ISIDRE ESTEVE al Campus Roger Grimau

Per presentar a l'Isidre Esteve que millor que fer-nos servir del seu llibre: "NO T'ATURIS MAI":   

" L'Isidre Esteve va muntar per primer cop en una moto quan tenia deu anys per anar a l'escola. La primera cursa que va còrrer va ser l'Enduro del Segre (Ponts) el 1990. Ja estat campió d'Espanya d'enduro i de raids. Ha participat deu vegades al Ral.li París-Dakar, i els anys 2001-2005 va aconseguir la quarta posició en la categoria de motos. El 24 de març del 2007 va patir una greu lesió mentre participava al Ral.li d'Almeria, de resultes de la qual es va fracturar les vèrtebres T7-T8 i va quedar paraplègic. Tot i així, un cop recuperat i adaptat a la seva nova situació, ha continuat entrenant-se i competint en importants curses pilotant automòbils adaptats (edició 2009 del Ral.li Dakar, per exemple)."

"Isidre Esteve montó por primera vez en una moto cuando tenía diez años para ir a la escuela. La primera carrera que corrió fue el Enduro del Segre (Ponts) en 1990. Ya sido campeón de España de enduro y raids. Ha participado diez veces al Ral.li París-Dakar, y los años 2001-2005 alcanzó la cuarta posición en la categoría de motos. El 24 de marzo de 2007 sufrió una grave lesión mientras participaba en el Rally . le de Almería, como resultado se fracturó las vértebras T7-T8 y quedó parapléjico. Aun así, una vez recuperado y adaptado a su nueva situación, ha continuado entrenando y compitiendo en importantes carreras pilotando automóviles adaptados (edición 2009 del Ral.li Dakar, por ejemplo). "


  "Una de les alegries més grans i del que més satisfet estaré d'haver fet el meu campus aquest estiu serà, sens dubte, la presència de l'Isidre Esteve i la Lídia Guerrero. Tinc molt clar què vull treballar a nivell tècnic i tàctic amb els nens. Les progressions adecuades a seguir per l'aprenentatge idoni de certs gestos tècnics específics del bàsquet. Però tot això ja ho posaré en un altre post!

   Però és en l'aspecte no purament basquetbolístic que vull incidir. M'explico, perque tots m'entengueu podriem parlar dels famosos "valors". Tinc la sort d'haver fet una carrera esportiva prou llarga  on sempre he intentat  posar el JO al servei de L'EQUIP. L'acceptació de rols, humilitat, esforç, superació, constància.....són clau per una bona dinàmica del grup.
I probablement vindran al campus amics meus companys de professió que els explicaran experiències. Però em fa il.lusió que la Lídia i l'Esteve ens vinguin a explicar les seves experiències esportives i vitals que estic segur deixaran petjada als nostres jugadors/es del campus. Entendran que allò del que els vull parlar o ensenyar no només és exclusiu del bàsquet.En un esport tan diferent al nostre, com el del motor, veurem com hi ha coses que convergeixen!"- ROGER GRIMAU #44


"Una de las mayores alegrías y de lo que más satisfecho estaré de haber hecho mi campus este verano será, sin duda, la presencia de Isidre Esteve y Lidia Guerrero. Tengo muy claro que quiero trabajar a nivel técnico y táctico con los niños. Las progresiones adecuadas a seguir para el aprendizaje idóneo de ciertos gestos técnicos específicos del baloncesto. ¡Pero todo esto ya lo pondré en otro post!

   Pero es en el aspecto no puramente baloncestístico que quiero incidir. Me explico, para que todos me entendáis podríamos hablar de los famosos "valores". Tengo la suerte de haber hecho una carrera deportiva bastante larga donde siempre he intentado poner el YO al servicio de EL EQUIPO. La aceptación de roles, humildad, esfuerzo, superación, constancia ..... son clave para una buena dinámica del grupo.
   Y probablemente vendrán al campus amigos, mis compañeros de profesión que les explicarán experiencias. Pero me hace ilusión que Lidia y Esteve nos vengan a contar sus experiencias deportivas y vitales que estoy seguro dejarán huella en nuestros jugadores/as del campus. Entenderán que aquello de lo que les quiero hablar o enseñar no sólo es exclusivo del bàsquet. En un deporte tan diferente al nuestro, como el del motor, veremos como hay cosas que convergen! "- ROGER GRIMAU # 44
    Molts agraïts per la seva presència, serà memorable. En breu informarem de més sorpreses....
    Muy agradecidos por su presencia, será memorable. En breve informaremos de más sorpresas....