Ubicació i entorn: Sant Guim de Freixenet.

Sant Guim de Freixenet

   Sant Guim de Freixenet, és un municipi que pertany a la comarca de la Segarra, a 738 m d'altitud sobre el nivell de mar. Amb una extensió de 24,86 km2 i amb una població de 1047 habitants.
   Aquest municipi compta, a més del poble de Sant Guim de Freixenet, amb els de Sant Guim de la Rabassa o Sant Guim el Vell, la Rabassa, Freixenet de Segarra, la Tallada, Sant Domí, el Castell de Santa Maria i els petits nuclis d’Altadill i d’Amorós, la quadra de Palamós i l’antic terme de Vilalta.

    Sant Guim de Freixenet, es un municipio que pertenece a la comarca de la Segarra, a 738 m de altitud sobre el nivel del mar. Con una extensión de 24,86 km2 y con una población de 1047 habitantes. 

    Este municipio cuenta, además del pueblo de Sant Guim de Freixenet, con los de Sant Guim de la Rabassa o Sant Guim Vell, la Rabassa, Freixenet de Segarra, la Tallada, Sant Domí, el Castell de Santa Maria y los pequeños núcleos de Altadill y de Amorós, la cuadra de Palamós y el antiguo término de Vilalta. 

   Sant Guim de Freixenet, is a municipality belonging to the region of La Segarra, at 738 meters above the sea level. With an area of ​​24.86 km2 and a population of 1047 inhabitants.

   This town also has the village of Sant Guim de Freixenet, with Sant Guim de la Rabassa or Sant Guim Vell, the Rabassa, Freixenet de Segarra, la Tallada, Sant Domí, the Castell de Santa Maria and small cores Altadill and Amorós, the block of Palamós and Vilalta old term.Ver mapa más grande